Nyilas

Energikus és kíváncsi alkat vagy, aki imádja az életet! A szerelemtől sem vársz el kevesebbet: számodra a Nagy Ő valódi pezsgést, izgalmat hoz az életedbe, és ennél kevesebbel nem is akarod beérni. A legnagyobb akadályod is ebből fakad, hiszen az unalom, a hétköznapi rutin mindennél jobban elrettent téged.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Bármivel is foglalatoskodjon ma, kedves Nyilas, semmiképpen se diktáljon magának szoros tempót. A gyorsaságot igyekezzen kreatív ötleteivel, s innovatív megoldásokkal kiváltani, akkor nem csak ma érhet el nagy eredményeket, hanem meglehet, hosszútávon is jövedelmezõnek bizonyul majd a most kidolgozott technika!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Te szenvedélyre, napi szintű pörgésre vágysz, és nem arra, hogy valaki maga mellé láncoljon egész életedben.

Sokszor úgy érzed, muszáj őrizned a szabadságodat, és amikor valaki iránt érzéseid támadnak, hajlamos vagy mindent hátrahagyva elszaladni, nehogy odaadd a szíved, és szép lassan elveszítsd a függetlenségedet.

Korábban már megtapasztaltad, milyen is az, amikor valaki érzelmileg manipulálni próbál téged, és azóta nem akarsz senkinek lehetőséget adni erre még egyszer. Csakhogy így olyanokról is lemaradsz, akik tényleg őszintén szeretnének téged!

Bak

Mindig is nagyon összeszedett voltál, és ki nem állhatod a kiszámíthatatlan élethelyzeteket. Neked muszáj tudnod, mi következik, hogy mindenre fel tudj készülni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Ma rendkívül jót tehet önnek egy kis környezetváltozás, kedves Bak, így mindenképpen gondolkodjon el azon, hogy kimozdul valahová, ahol még sosem járt. Élje át újra a felfedezés és a rácsodálkozás örömét, ami nem csak lelkileg, de érzelmileg is garantált feltöltõdést ígér!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A szerelem és a párkapcsolatok viszont ennek ellentettjét hordozzák magukban.

A másik embert hiába ismered ki, akkor is okozhat meglepetéseket, és akkor is történhetnek olyan dolgok, amikre egyszerűen nem számítottál. A kiismerhetetlentől és bizonytalantól való félelmed pedig a legnagyobb akadály a boldogságod útjában.

Mindig az van benned, hogy nem tudhatod, mit érez a párod, ahogy azt sem, mikor múlnak el ezek az érzések, és a tény, hogy te nem tudod ezt irányításod alatt tartani, nagyon riasztó számodra.

A legjobb, ha beismered a gyengeséged, és a pároddal együtt próbáljátok meg megoldani a problémát. Hiszen nem vagy egyedül!

Vízöntő

Nagy igényed van az egyedüllétre, és arra, hogy szabadon dönthess az életedről. A világ tele van izgalmas lehetőségekkel, és te nem akarsz korlátok közé szorulni. A szerelem számodra két dolgot jelent: csodálatos boldogságot, és egyben a szabadságod elvesztését.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Amennyiben mostanában sokat hajtott, úgy igyekezzen a mai napon, minél többet pihenni, relaxálni egy kicsit. Gondolja ki, hol az a hely, ahol a legjobban érezné magát, s ki az, akirõl ugyanez elmondható, majd próbálja összeszervezni a kettõ. Ha sikerül, igazán mesés élményekre, estére számíthat!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha kapcsolatban élsz, ez hamar megmutatkozik rajtad, hiszen rendkívül zárkózott tudsz lenni a párod előtt. Nagyon vágysz ugyan a kötődésre, de egyszerűen nem mered, és nem is tudod ezt igazán kialakítani. Ezért sok exed túl ridegnek, érzelemmentesnek titulálhat téged, holott erről szó sincs.

Nagyon is érzelmes típus vagy, de annyira félsz attól, hogy ha valakit közel engedsz magadhoz, függeni kezdesz tőle, hogy inkább távolságot tartasz.

Bár jó emberismerő vagy, mégis sokszor törték már össze a szíved, noha a boldogságodhoz pont az kéne, hogy kicsit nyitottabb legyél a pároddal!

Halak

Attól félsz legjobban, hogy valaki kihasznál téged, és ez óriási akadály a boldog kapcsolat kialakításában.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Egy kissé letargiába kerülhet ma, kedves Halak, s meglehet, talán nincs is nagy kedve kijönni belõle, mondhatni, valahogy kifejezetten jól esik egy kis panaszkodás, problémázás, vagy épp elvonulás a világ szeme elõl. Ha így érzi, az most teljesen természetes, hisz néha nem árt megélni a mélységet, hogy az ember jobban értékelje majd a magasságot!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hiszen annyira önzetlen és segítőkész vagy, hogy ezt sokszor észre sem veszed, és nem is vársz el viszonzásul semmit.

Mindenkit képes vagy elfogadni olyannak, amilyen, és talán emiatt is van az, hogy nem veszed észre a párod hibáit sem. Például azokat a piros jelzéseket, amelyek már előre megjósolják, hogy nem passzoltok össze.

Olyan sokszor beleestél már ebbe a hibába, hogy minden alkalommal félsz egy másik ember kezébe adni a szívedet, és inkább elmenekülsz, mielőtt esélyt adhatnál a szerelemre.

Egyre kevésbé hiszel ugyanis ebben, és azt gondolod, kár belemenni valamibe, ami csak félig tesz boldoggá.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: