Oroszlán

Imádod a szerelmet, a szenvedélyt, és az a kedvenc időszakot, amikor rózsaszín ködben úszol. Számodra nem nehéz ez, hiszen könnyedén alakítasz ki érzéseket mások felé. Ami igazán gondot okoz, az a láng életben tartása, és az, hogy a megfelelő emberhez kezdj el kötődni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Miden annyit ér, amennyi idõt és energiát belefektet az ember, kedves Oroszlán, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérõk! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelõen éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Épp ezért vannak gondjaid a kapcsolataidban; miután eltelik az első pár hét, te gyorsan azt érzed, hogy ennél több izgalomra vágysz, és a rózsaszín köd rögtön alábbhagy. Ez alól csak néhány kivétel van a múltadban, de többször megesett már, hogy ilyenkor nem a megfelelő személybe szerettél bele. Ami azért is problémás, mert te olyan típus vagy, aki többet ad, mint amennyit elvár cserébe.

Keddi Horoszkóp 2022-11-08

A gond ott kezdődik, hogy valaki ezt megérzi, és elkezdi kihasználni a jószívűséget, amit tőled kap. Neked azt kell megtanulnod, hogy a szerelem nem csak az őrületes rózsaszín ködből áll, és azt, hogy ha mégis odaadod valakinek a szíved, az vigyázzon is rá!

Szűz

Csak azt látják belőled az emberek, amit megengedsz nekik. Építettél ugyanis magad köré egy vastag falat, és e mögé rejted el igazi énedet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Meglehet, hogy épp itt van az ideje egy kis szellemi és rendbéli szanálásnak, kedves Szûz! Takarítsa ki a múltat életébõl, s ürítse ki elméjét is, hogy minden szinte készen álljon befogadni az újat. Az életben semmi sem állandó, csakis egy valami: a változás!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindezt azért, mert nem látod a saját értékeidet és szépségedet, és nem is hiszed el, hogy te különleges lennél. Mindig is kritikus, analitikus személy voltál, és ezt magadon tudtad a legjobban alkalmazni. Ezért aztán több elvárásod van önmagaddal szemben, mint bárki mással, és a saját hibáidat is gyorsabban kiszúrod.

Sokszor emiatt esett meg veled, hogy olyanokba szerettél bele, akik nem érdemelték meg, kihasználtak, rád támaszkodtak, és nem adtak cserébe semmit. Életed legnagyobb legyőzendő akadálya is ez.

Szerdai Horoszkóp 2022-04-06

Meg kell tanulnod, hogy te is különleges vagy, egyedi, és rendkívül értékes, ezt pedig sosem felejtheted el.

Amíg nem vagy képes meglátni a valódi énedet, addig másoknak sem fog ez sikerülni; ezért találsz nehezen hosszú ideig tartó kapcsolatokat, és emiatt nem tudsz megbízni sem másokban.

Mérleg

Ki nem állhatod az egyedüllétet, ezért hajlamos vagy csak azért összejönni valakivel, hogy ne legyél szingli. Az igazság viszont az, hogy titkon nagyon vágysz a mindent elsöprő szerelemre, ami váratlanul dönt le a lábadról. Mély, őszinte kapcsolatot szeretnél teremteni, olyat, amiről sokan csak álmodoznak, de mégsem sikerül rátalálnod.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Kedves Mérleg, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenõrizzen.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Valószínűleg azért, mert túlidealizálod mindezt. A filmekből, romantikus regényekből ismert hőst keresed, akiben minden megvan, amire vágysz, és borzasztóan nehezen engeded el ezt az álomképet. Tudod, hogy nincs tökéletes, de neked mégis az kellene, és ezért nagyon kritikus vagy az ismerkedés terén. Ha most belegondolsz, valószínűleg tudnál mondani pár embert, akiknek sosem adtál esélyt, pedig megérdemelték volna.

A te legyőzendő akadályod az, hogy megtanulj egy kicsit elfogadóbb lenni, és beismerni, hogy sokszor épp a hibák tesznek minket különlegessé!

Skorpió

Nem is kérdés, számodra bizalmi téren kell fejlődni, ha boldog kapcsolatot akarsz! Mindig is nehezen bíztál meg az emberekben, mindegy, hogy barátokról, szerelemről vagy akár kollégákról van szó; te örökké kicsit gyanakvó vagy.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kifejezetten vágyhat az intellektualitásra, így szívesen töltheti az idejét például nyelvtanulással, vagy egyéb tevékenységgel, esetleg zenehallgatással, de minden bizonnyal mûvészi vénájának kinyilatkoztatásai is igencsak szórakoztathatják. Ha van lehetõsége kiélni kreativitását, semmiképp se fogja vissza magát, kedves Skorpió, mert abból most nagy dolgok születhetnek!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a kapcsolataidban még inkább felerősödik, és sajnos volt is példa arra, hogy valakiben csalódnod kellett, miután a megérzésed helyesnek bizonyult.

Talán megcsaltak, talán csak tervezték, de amikor erre rájöttél, egy kicsit még jobban magadra zártad a képzeletbeli ajtót. Mindig azt várod el az emberektől, hogy 100%-ig őszinték legyenek veled, hiszen te is az vagy velük.

A negatív tapasztalatok viszont erősen befolyásolják a jelenedet, és annyira kevés bizalmat tudsz szavazni egy ismeretlen férfinek, hogy ez sokszor alapjaiban teszi tönkre a kezdődő kapcsolataidat.

Épp ezért kell megtanulnod, hogyan bízz meg újra másokban, mert enélkül sosem lehetsz boldog.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: