A következő besorolás alapján megtudhatjuk, hogy melyek azok a csillagjegyek, akik melegséget árasztanak magukból és csupa gyengédséggel fordulnak párjuk és családjuk felé, ugyanakkor kik azok a nők, akik szívesebben őrzik meg függetlenségüket és teljesednek ki egyedül az életben.

A 6 GYENGÉD NŐ

Bika

Magabiztos és másokban is bizalmat ébreszt, stabilitást sugároz. Igyekszik mindig lecsillapítani mindenkit maga körül. Mindig nagy hangsúlyt fektet a kapcsolataira.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Mindig felelősséget vállal a tetteiért. Intelligens és nagyon spirituális jegy. Mindig próbál megoldást találni a problémákra.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!

Bak

Első ránézésre hűvösnek tűnik, pedig a rideg felszín alatt hatalmas szív lakozik, aki tudja, hogy mi a jó neked. Mindig igyekszik módot találni arra, hogy bebizonyíthassa, milyen sokat jelentenek neki a szerettei.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: