NYILAS

Békét és kiszámíthatóságot szeretnél. Ám megint közbe jöhet valami. Nem kéne meglepődnöd, mert az utóbbi hetekben folyton ezzel kell szembesülnöd. Akkor jársz jól, ha nem hagyod magad felbosszantani senki és semmi miatt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Rengeteg lesz ma a ház körüli tennivalója, kedves Nyilas! Annyira sok, hogy reggel azt sem tudja, hol is kéne kezdeni a teendõk felszámolását. Mivel mások segítségére nem igen számíthat, ne is idegesítse magát mg ezen is, inkább álljon neki a munkának, kezdje az önhöz legközelebbivel, aztán haladjon szépen sorban, addig, amíg el nem fárad, s ne aggódjon, ha nem sikerülne mindennel végezni, hiszen holnap is lesz nap.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Jól indul a hétvégéd: szombaton délelőtt egy Hold-Plútó együttállás magabiztossá tesz téged. De később ez megbillenhet. Valaki segítséget, vagy tanácsot kér, ami felboríthatja a hétvégével kapcsolatos összes tervedet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Netán valami furcsát látott a minap, kedves Bak? Ma ugyanis nagyobb figyelmet fordíthat a paranormális dolgok iránt. Elkezd a témában olvasgatni, s talán egy önt ért megmagyarázhatatlan esemény következtében jobban belemélyedhet a témába, talán válaszok után kutatva. Legyen nyitott, de semmiképp sem irracionális, akkor biztosan megtalálja kérdéseire a válaszokat.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2021-12-14

VÍZÖNTŐ

Szabályos vihar előtti csendet tapasztalhatsz szombaton. Jogos, mert vasárnap 4 fényszögből 2 harmonikus, 2 diszharmonikus. Utóbbi igencsak felpaprikázhat. A nehézkes felfogás és a lassú reakció zavar a leginkább. Főleg, ha hatalommal társul.

HALAK

Ez a hétvége pihenésre, lazításra, lustálkodásra alkalmas. Jól tennéd, ha nem terveznél semmi komolyat. Bármit csinálsz, csináld ráérősen! Semmi tragédia nem történik, ha nem leszel kész most. Lesz időd jövő héten, vagy utána…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Intuitív természete ma összezavarhatja, kedves Halak. Bizony Ön nagyon érzékeny környezete rezdüléseire, változásaira, és akár csak egy picike zavar is rossz közérzetre adhat okot, addig, amíg nem tudja megállapítani, mi is lehet a baj forrása. Ettõl a nyugtalanító érzéstõl stresszesnek érezheti ma magát, ám ne aggódjon, ez a kétségbeejtõ állapot nem tart sokáig, s minden újra visszakerül a szokott ritmusába.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: