NYILAS

Békét és kiszámíthatóságot szeretnél. Ám megint közbe jöhet valami. Nem kéne meglepődnöd, mert az utóbbi hetekben folyton ezzel kell szembesülnöd. Akkor jársz jól, ha nem hagyod magad felbosszantani senki és semmi miatt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Jól indul a hétvégéd: szombaton délelőtt egy Hold-Plútó együttállás magabiztossá tesz téged. De később ez megbillenhet. Valaki segítséget, vagy tanácsot kér, ami felboríthatja a hétvégével kapcsolatos összes tervedet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezeknek a csillagjegyeknek a legfontosabb a kényelem

VÍZÖNTŐ

Szabályos vihar előtti csendet tapasztalhatsz szombaton. Jogos, mert vasárnap 4 fényszögből 2 harmonikus, 2 diszharmonikus. Utóbbi igencsak felpaprikázhat. A nehézkes felfogás és a lassú reakció zavar a leginkább. Főleg, ha hatalommal társul.

HALAK

Ez a hétvége pihenésre, lazításra, lustálkodásra alkalmas. Jól tennéd, ha nem terveznél semmi komolyat. Bármit csinálsz, csináld ráérősen! Semmi tragédia nem történik, ha nem leszel kész most. Lesz időd jövő héten, vagy utána…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: