Csodálatos fényszögek lesznek az égen föld jegyekben járó bolygók között, amik szuper energiákat hoznak. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? A hétvége horoszkópja következik.

KOS

Nem csak tavasszal eshetsz szerelembe. Például ez a hétvége szerelmes hangulatot hoz neked akkor is, ha van párod és akkor is, ha nincs. Előbbi esetben kérdezd meg, mire vágyik! Utóbbi esetben járj nyitott szemmel és szívvel!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma rendkívüli fontossággal bírhat, hogy, ha valakivel kapcsolatban véleményt fogalmaz meg, legyen teljesen õszinte, bármekkora ellenérzést is vált ki, amit gondol. Szép dolog a tapintat, de ami igaz, az igaz, s, ha most magában tartaná a véleményét, vagy merõ toleranciából, vagy kedvességbõl, finomítana, enyhítene rajta, úgyis csak félreértenék.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-06-21

BIKA

2 nap alatt 3 szuper fényszög lesz az égen, ami kimondottan jó hatással lesz a közérzetedre és a hangulatodra egyaránt. Kicsit le leszel lassulva, de ezt se te, se a környezeted nem fogja bánni. Mivel megnyugtató a közeledben lenni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Meglehet, hogy már reggel sem indul túl szerencsésen a nap, s ez a barátságtalan légkör most az egész további napját végigkísérheti, mindazonáltal, ez még nem azt jelenti, hogy rossz napja is lesz, kedves bika, ugyanis, ha képes meglátni még így is a jót, a szépet, akkor minden bizonnyal jó érzések töltik majd el, melyek nagyban ellensúlyozhatják a környezetébõl érkezõ negatív energiákat.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Ez a hétvége több tevékenységre is alkalmas a bolygók szerint: készíthetsz friss költségvetést, átrendezheted a szobádat, játszhatsz a gyerekkel, vagy élhetsz a saját hobbidnak. Jó hír, hogy ez mind belefér, ha ügyesen osztod be az idődet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Elõfordulhat, hogy ma egy meglehetõsen kellemetlen alakkal találkozik, esetleg egy régi, bajkeverõ ismerõse bukkan fel újra a színen, s keresi társaságát. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, ragaszkodjon a személyes teréhez, s finoman, minél elõbb szabaduljon meg a problémás valakitõl. Ne hagyja, hogy megzavarják hosszútávon a nyugalmát! Semmi szükség az ilyesmire.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Olykor idegesít a párod és/vagy a családod. Ezen a hétvégén is van esély ilyesmire. De bosszankodás helyett gondolj arra, hogy legalább vannak! Olyan szerencsés vagy, mert te tudod, mekkora kincs a szeretteiddel lenni. Erre emlékezz, és jobb lesz!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: