Egyszerre hat bolygó retrográd, és még egy Halak telihold is lesz szombaton. Értékes felismeréseink lesznek, de kezeljük nagyfokú tudatossággal az érzéseinket, mert most bizony könnyen elsodorhatnak…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Nem a telihold fogja a kihívást jelenteni számodra, hanem a 6 hátráló (retrográd) bolygó. Számtalan emlék „támad” meg. Ezzel semmi baj nincs addig, amíg nem szomorít el. Igyekezz a szép eseményekre, emberekre emlékezni. Bőven vannak… Ha sikerül picit áthangolni a gondolkodásodat, akkor hamar rájössz, mennyi minden van, amiért hálás lehetsz a sorsnak!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma figyelme nagy eséllyel orientálódhat az élet azon területeire, ahol valami jót tehet, pluszt adhat hozzá a közösséghez, a világhoz. Ne csak lássa, hol lenne nagy szükség önre, hanem önként jelentkezzen, s hagyja érvényre jutni karitatív lelkesedését. Ha így tesz, nem csak, hogy nem marad el a jutalom, de meglátja, már önmagától is sokkal, de sokkal jobban fogja érezni magát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 Ebben különböznek a férfi és női csillagjegyek

Bika

Ez az a hétvége, amikor a munkát, a gondokat otthon kell hagynod. A legjobb, ha barátokkal mozdulsz ki, mert most mély beszélgetésekben lehet részed, és lelkiekben is találkoztok, „összeérnek” az érzéseitek. Értékes, gyógyító felismeréseid lehetnek. Mehettek kirándulni, vagy szabadtéri rendezvényre. Az eső sem szegheti kedveteket. Vigyél magaddal színes esernyőt és/vagy gumicsizmát!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai napon, igencsak sok dolga akadhat, kedves bika, s meglehet, érdemes lenne néhány lemaradást is behozni bizonyos területeken, ugyanis hamarosan, új feladatokkal bõvülhetnek mindennapjai. Bármennyire is tevékeny, este azért mindenképpen igyekezzen kikapcsolni, s idõt szakítani egy kis pihenésre is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Tudatosságra lesz szükséged, hogy a jelenben tudj maradni. A szombati telihold és a retrográd (hátráló) bolygók folyton „visszarántanak” a múltba. Valójában nem ők teszik ezt. Csupán hajlamosítanak ilyesmire. Ne feledd, hogy te irányítasz!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagyon nagy szerep juthat életében, munkájában a rugalmasságnak, kedves Ikrek. Akkor lehet a legeredményesebb, ha elsõre, semmire sem mond nemet, hanem elõtte mindig megvizsgálja, vajon hogy lehetne mégis kihozni egy olyan kompromisszumot az aktuális problémából, ami által, nyugodt szívvel egymás markába csaphatnának tárgyalópartnerével.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Egy régi ismerős, vagy rokon kopogtathat az ajtódon. Sokat elárul az, ahogyan fogadod őt. Lehet, hogy haragban váltatok el, mégis megörülsz neki. Itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba, és megbeszéljétek a történteket…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: