Oroszlán

A szombati telihold kiáradó érzéseket ébreszt benned, ami jó. Az már kevésbé, hogy a pénzügyekben is kis „elúszást” tapasztalhatsz. Minden kiadásodat fontold meg! Semmi extra dologra se költs! A takarékosság nem jelent zsugoriságot vagy fösvénységet. Csupán ésszerűséget. Ebben – valld be magadnak – van még mit fejlődnöd.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Kényes számodra a szombati telihold. Értékes sugallatokat, meglátásokat jelezhet, de a párkapcsolatodban konfliktust, vitát, sőt szakítást is hozhat, ha fölényeskedni kezdenél. Amennyiben békére vágysz, ne most akarj tisztázni kellemetlen témákat! Hidd el, és meglátod, hogy megéri!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Ne ragaszkodjon túlságosan olyan célokhoz, amelyek....

Mérleg

A Mérlegben járó Merkúr hátrálni kezd. Ez azt jelenti, hogy egyre többet gondolsz, és beszélsz a múltról. Vigyázz, mert ez néhány embert idegesíthet. Nem mindenki élte meg azokat az eseményeket úgy, ahogy te… Te magadban azonban jól teszed, ha átértékeled az eseményeket. Most rejtett összefüggéseket érthetsz meg.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Sokat aggodalmaskodsz mostanában? Talán az egészséged miatt? A telihold szerint igen. Pedig nincs rá okod. Lehet, hogy kicsit eltúlzod a dolgokat! Többet kéne pihenned, töltődnöd, és a szabadban lenned. Sőt a természet a legjobb „terápia” lehetne, ha erdőbe mennél, és fákat ölelgetnél.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: