Csupa olyan bolygókapcsolódás hat ránk a hétvégén, ami az öröm és a szerelem energiáit erősíti. Mi is törekedjünk arra, hogy csak a jót adjuk másoknak! A hétvége horoszkópja.

Kos, Oroszlán, Nyilas hétvége horoszkóp

A hétvége horoszkópja szerint a Jupiter-Merkúr közelsége jó híreket, optimizmust és boldog lelkiállapotot hoz. A szerencse az élet számos területére megérkezik, így ez kiváló időszak a szórakozásra és a játékra. Széles látókör és érdeklődés, nagylelkűség jellemez, jól érzed magad társaságban. Lelkesedésed és pozitív gondolkodásod azt jelenti, hogy szinte minden sikerülni fog, amire csak vágysz! Ebben segít még a pénteki tízmilliószoros nap hatása is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika, Szűz, Bak hétvége horoszkóp

A Nap-Plútó fényszöge magnetikus vonzerőt ad.  A szokásosnál elszántabb és céltudatosabb vagy. A Plútó erejének hatása lehet szexuális jellegű, ami rejtélyes módon hatalmas befolyást ad más emberek felett. Ez a megnövekedett hatalom mindaddig a hasznodra válik, amíg nem élsz vissza vele. Ha arra használod az erődet, hogy segíts másokon, akkor rá fogsz jönni, hogy valóban hasznot hoz. Ez a konstelláció elmélyíti a rejtélyek iránti érdeklődésed.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: