Csupa olyan bolygókapcsolódás hat ránk a hétvégén, ami az öröm és a szerelem energiáit erősíti. Mi is törekedjünk arra, hogy csak a jót adjuk másoknak! A hétvége horoszkópja.

Kos, Oroszlán, Nyilas hétvége horoszkóp

A hétvége horoszkópja szerint a Jupiter-Merkúr közelsége jó híreket, optimizmust és boldog lelkiállapotot hoz. A szerencse az élet számos területére megérkezik, így ez kiváló időszak a szórakozásra és a játékra. Széles látókör és érdeklődés, nagylelkűség jellemez, jól érzed magad társaságban. Lelkesedésed és pozitív gondolkodásod azt jelenti, hogy szinte minden sikerülni fog, amire csak vágysz! Ebben segít még a pénteki tízmilliószoros nap hatása is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé elnyûtt, vagy épp kedvetlen lehet, kedves Nyilas, még akkor is, ha alapjában véve erre nincs is semmi oka. Ne erõltesse a dolgokat, ha nem mennek, inkább hagyjon most mindent, ami nem esik jól, ha teheti, s inkább pihenjen, relaxáljon egy kicsit, különben a mai nap rendkívül kimerítheti!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-12-13

Bika, Szűz, Bak hétvége horoszkóp

A Nap-Plútó fényszöge magnetikus vonzerőt ad.  A szokásosnál elszántabb és céltudatosabb vagy. A Plútó erejének hatása lehet szexuális jellegű, ami rejtélyes módon hatalmas befolyást ad más emberek felett. Ez a megnövekedett hatalom mindaddig a hasznodra válik, amíg nem élsz vissza vele. Ha arra használod az erődet, hogy segíts másokon, akkor rá fogsz jönni, hogy valóban hasznot hoz. Ez a konstelláció elmélyíti a rejtélyek iránti érdeklődésed.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

A mai igen kiegyensúlyozott nap lehet az életében, kedves Bika, amikor is, minden úgy meg majd, ahogy azt elképzelte, s nem lehet nagyobb fennakadásra, vagy problémára számítani. Használja ki a jó szelet, s mindenképpen foglalkozzon valami olyasmivel, amit nem csak muszájból, hanem élvezetbõl (is) szívesen csinál, amennyiben teheti!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: