Ikrek, Mérleg, Vízöntő hétvége horoszkóp

A Vénusz-Hold fényszöge szeretetet, gyengédséget, harmóniát és barátságot hoz. Ez jó alkalom a kikapcsolódásra és a szeretteiddel való szórakozásra. Szeretetteljes és engedékeny hangulatod népszerűvé tesz, és könnyen szerezhetsz új barátokat. Kiváló alkalom ez a randevúzásra, és őszinte szerelmet vonz. A szex meghittebb, romantikusabb és élvezetesebb lesz a felfokozott érzelmek és az érintésre való érzékenység miatt.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Bármit is hall ma az emberektõl, kedves Vízöntõ, mindenképpen ossza el kettõvel, ha dicsekvés, s szorozza meg kettõvel, ha tagadás, ugyanis, ma kicsit mindenki hajlamos lehet a környezetében a sarkításra, vagy éppen a dolgok felnagyítására, így nem lehet kiindulni belõlük. Ennek megfelelõen, ha komolyabb döntést kell ma meghoznia, meg se próbálja kikérni mások véleményét, inkább hallgasson csakis sajátmagára!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák, Skorpió, Halak hétvége horoszkóp

A Halakban lévő bolygókapcsolódások hatására most igazán kedves és adakozó hangulatban vagy. A tapintat és a diplomácia miatt ez a megfelelő alkalom, hogy elrendezd a közted és mások, barátaid vagy családod közötti vitákat. Most láthatod a nagy egészet és tudsz tervezni a jövőre nézve, de azért szórakozz is, mert az öröm ideje jött el! Élvezed a beszélgetést a barátaiddal, és a pozitív energiád miatt könnyebb lesz új , vagy szerelmet szerezni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé túlságosan is tolakodóak, faggatózóak lehetnek az emberek, s ez nagyon zavarhatja önt, mindazonáltal, mégis legyen türelmes velük, hisz jobbára azért érdeklõdnek annyira az aktuális dolgai iránt, mert valóban érdekli õket a sorsa, szeretik és tisztelik önt, s ez bizony nagy szó, különösen a mai világban, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Érezni fogja a változás szelét a levegőben.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: