OROSZLÁN

Ne panaszkodj a pénz miatt! A hétvégi égi folyamatok azt mutatják, hogy jön a pénz, és megy is. Csupán annyi a dolgod, hogy ne menjen ki több mint amennyi bejön. Ez egyszerűen hangzik, de nem ilyen könnyű megcsinálni. Vagyis jó lenne, ha nem vennél meg semmi feleslegeset.

 

Ez a három csillagjegy a legjobb szerető - Nincs hozzájuk fogható

SZŰZ

A Hold, a Merkúr és Vénusz is a Szűzben jár. Ettől jól kellene érezned magad a bőrödben. Azonban ezek a bolygók a Neptunusszal szembekerülve összezavarhatnak. Úgy érezheted, hogy a környezeted nem támogat, nem ismer el. Sőt inkább kritizál… Nem lehetséges, hogy inkább te vagy fáradt, kimerült, azért érzel így?

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

MÉRLEG

Pénteken hajnalban a Nap belépett a Mérlegbe, ami jelzi, hogy most eljön a te időd! Igazán elemedben leszel a következő időszakban! Közeleg a születésnapod is. Kitaláltad már, hogy hogyan fogsz ünnepelni? Vasárnap éjjel lesz újhold a Mérlegben, ami új megvilágításba helyezhet sok dolgot, és neked nagyon kedvező lesz. Érdemes várnod addig mindenfajta ötleteléssel.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ

Többszörös bolygóegyüttállás azt javasolja, hogy tölts minél több időt a barátaiddal. Vagyis keresd olyan emberek társaságát, akikkel kölcsönös szolidaritást és támogatást élhetsz meg. Ők erőt adnak nehéz időkben. Korábban is, és most is…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: