OROSZLÁN

Bírd ki a szombatot! Vasárnap hajnalban 03:41-kor a Nap belép az Oroszlánba. Ezzel eljött a te időd. Nem csak a közelgő születésnapod ad okot az ünneplésre, hanem remek alkalmad nyílik arra, hogy megállj egy pillanatra, és megnézd, merre tartasz.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SZŰZ

Szombatra és vasárnapra is jut egy-egy szuper fényszög, ami garantálja, hogy a terveid szerint mennek a dolgaid. Akkor is, ha ezzel nem mindenki ért egyet. Ill. nem mindenki tartja olyan fontosnak, mint te. Nem baj. Volt már ilyen, és lesz is…

Van három női csillagjegy, akiért minden férfi rajong. TE köztük vagy?

MÉRLEG

Amennyiben nem veszed magadra szombaton mások feszültségét, remek napod lesz. Vasárnap bolygód, a Vénusz hátrálni kezd, ami nosztalgiázásra hajlamosít. Vedd elő a régi fotókat, és mosolyogva, hálás szívvel emlékezz a régi dolgokra, eseményekre!

SKORPIÓ

Egyik bolygód, a Mars csütörtökön volt nehéz helyzetben. Szombaton a másik bolygód, a Plútó kerül szembe a Nappal. Megint tapintatosnak és türelmesnek kell lenned. Ez olykor jobban megy neked, olykor kevésbé. Kiderül, hogy most sikerül-e.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: