A legtöbb férfi olyan nőre vágyik, aki szép is, de az intelligenciája is a helyén van. Van három olyan csillagjegy, amelynek a női tagjaira igazak ezek az “elvárások”, “vágyak”.

Minden csillagjegyben meg vannak azok a jegyek amiért különlegesek. Ez a lista nem azt jelenti, hogy a többi csillagjegy nem jó semmiben, vagy nem lehet normális kapcsolatuk. Az itt felsorolt lista, azokat a csillagjegyeket tartalmazza akik, nagyobb esélyel indulnak a férfiaknál, természetesen itt is vannak kivételek és ezek a jellemzések általánosságban szólnak, mindig vannak kivételek.

Lássuk, kik a szerencsések:

Szűz

A Szűz nő átlagon felüli intelligenciával rendelkezik, ugyanakkor egy nagyon erős jellem, és a fizikai ereje is kiemelkedő. Úgy tekintenek rájuk, mint valami hétköznapi hősökre, hiszen legtöbbször valami csodálatos dolgot visznek véghez életük során.Csodálatos a testük, de a belőlük áradó belső szépségnek sem tud senki ellenállni. Képesek arra, hogy jól álcázzák hibáikat, és kiemeljék pozitív tulajdonságaikat. Okosak, és érdeklődőek, bármilyen terület érdekli őket, és hozzá is tudnak szólni a dolgokhoz. Egy Szűz csillagjegyű nő mellett egészen biztosan sosem fogsz unatkozni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Ma, egy társadalmi eseményen, egy találkozón, vagy akár egy röpke megbeszélésen, nagy eséllyel, olyan új embereket ismerhet meg, akik teljes mértékben osztják az ön véleményét és ez jólesõ érzéssel töltheti el. A párbeszédek során kíváncsisága egyre nõhet, olyannyira, hogy már talán ma estére is lebeszélnek egy közös kalkulációt a jövõbeni terveiket illetõen. Hozzák össze a kellemest a hasznossal, kedves Szûz, hisz nincs is jobb ennél!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: