Mérleg

A te legnagyobb függőséged az egyensúlyozás. Állandóan arra törekszel, hogy minden harmóniában legyen körülötted, ami bizonyos szintig kifejezetten jó, ám te sokszor függőséggé fejleszted ezt az irányvonalat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap igen kiegyensúlyozottan telhet, kedves Mérleg, amikor is, lesz elég ideje azzal foglalkozni, amivel csak szeretne, ugyanakkor, kissé elkényelmesedve, hajlamosabb lehet szüntet is tartani, így nem biztos, hogy a mai lesz élete legtermékenyebb napja! Ne legyen lelkiismeret-furdalása emiatt, hisz ez másokkal is gyakran megesik!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezzel együtt jár, hogy nagyon érzékenyen reagálsz a változásokra, és azokon a dolgokon is nagyon könnyen kiakadsz, amiken egyáltalán nem kellene.

Szombati Horoszkóp 2021-06-19

Azt fogod érezni, hogy egy hangos szóváltás már a válás jele, hogy egy iránymutatás a főnöködtől arra utal, hogy mindent rosszul csinálsz. Persze nincs így, de a harmónia-mániád akár idáig is vezethet.

Bika

A te legnagyobb függőséged a pénz. Az egész életedet arra teszed fel, hogy pénzt keress, és hódolhass hedonista életszemléletednek. Persze, ahhoz, hogy tényleg élvezd a javakat, nyilván dolgozni is kell, de aligha tudod, hol a határa a munkának.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha mégis úgy döntesz, hogy kicsit lazítasz, akkor gyakran a spórolós éned kerekedik felül rajtad, és alig-alig engeded meg magadnak, hogy tényleg kiélvezd azt, amiért annyit küzdöttél. Ha nem figyelsz, a komplett életed elmehet úgy, hogy semminek sem tudtál igazán hódolni, vagy éppen ellenkezőleg: a túl nagy luxus mindenedet elvitte.

Ikrek

A te legnagyobb függőséged a beszéd. Képtelen vagy befogni a szádat, úgy érzed, még valamit mindig hozzá kell tenned a beszélgetésekhez.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Rendkívül jó kozmikus energiák járhatják át ma az életét, melyeknek köszönhetõen, mondhatni, minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáér! Mindebbõl fakadóan, a mai nap kifejezetten kedvez a pénzügyi döntéseknek, vagy éppen, a szakmai elõmenetelnek, sõt, talán mind a kettõben komoly elõrelépést tehet, ha elég szemfüles.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezeknél a csillagjegyeknél biztonságban vannak a titkaid

Akkor is tied az utolsó szó, ha a főnököd éppen eligazít, és nagyon ajánlatos lenne, hogy hallgass. Lehetetlen rád titkot bízni, ha csak egyetlen embernek, de akkor is muszáj elmondanod.

Bár sokszor előnyös, hogy nyitott vagy, és gyakran szimpatikus, hogy folyton bájosan fecsegsz, rengeteg esetben hátrányos helyzetbe hoz, hogy tényleg nem tudod, mikor kellene elhallgatni, vagy éppen meg sem szólalni.

Rák

A te legnagyobb függőséged a szerelem. Az életedet szinte kizárólagosan egy dolog mozgatja, ez pedig a szerelem, és vele együtt a család.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma elõtérbe kerülhet életében a józanság, az ésszerûség és a kemény munka, melyeknek köszönhetõen, most akár igen nagy áttöréseket, sikereket érhet el, kedves Rák, így joggal érzi majd, hogy az öné ez a nap! Használja ki a jó energiákat és élvezze, hogy gördül a szekér!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mondhatjuk bátran, hogy a legtöbb kapcsolatfüggő a rákok közül kerül ki, egyenesen utáljátok, ha egyedül kell lennetek.

Neked is lételemed, hogy párkapcsolatban élj, és talán nem is tudatosan, de minden lépést úgy teszel meg az életedben, hogy minél előbb biztos családi hátteret alakíts ki magadnak.

Külső személőnek úgy tűnhet, hihetetlenül önfeláldozó vagy a szerelemért, de sokszor inkább arról van szó, hogy még önmagadról is lemondasz attól tartva, a másik feled elhagy.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: