A boldog párkapcsolat rengeteg időt, energiát, odaadást igényel mindkettőtök részéről, így amikor az a bizonyos kezdeti tűz kialudni látszik, még egyáltalán nem biztos, hogy fogod magad és továbbállsz.

Amikor parányi szikrát, érzelmet is látsz még a párkapcsolatodban, gondolhatod, hogy előbb-utóbb a szerelem is új erőre kap, együtt emelkedtek fel a mélypontjáról, érdemes még mindig újabb esélyt adni magadnak és a párodnak.

Napi horoszkóp január 8. szerda – Nagyon vigyázz ma magadra, mert nagy baj érhet!

A csillagjegyek más és más okból ragaszkodnak a párjukhoz

Néhányak viszonylag könnyedén szakítanak, mások a végletekig kitartanak. Vajon miért nem tudnak kilépni a párkapcsolatból, amikor minden kötél szakad? A horoszkópból megtudhatod a tanulságos részleteket.

Kos: győztesként akarod elhagyni a pályát

Kos jegyűként téged a versenyszellem éltet, ami természetesen a párkapcsolatból sem hiányozhat. Vereségről nálad szó sem lehet, így egészen addig halogatod a párkapcsolat lezárást, amíg te mondhatod ki, hogy vége. Valójában ez is egyfajta győzelemnek nevezhető, nem igaz?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma kifejezetten inspirálja, ha nehézségekkel találja magát szembe a munka, vagy éppen az otthoni teendõk során, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor kreatív lehet, s miután elhárította az akadályokat, méltán lehet büszke magára, s zsebelheti be mások elismerését is, ennél pedig nincs motiválóbb az ember számára. Mutassa meg ma is, mit tud, kedves Kos és dobjon rá még egy lapáttal hírnevére!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika: irány a könnyebb út

Bika jegyűként a megszokásaid rabja vagy, a szakítás pedig egyáltalánnem illik bele ebbe a képbe, hiszen az csak jól felkavarná az állóvizet. Amikor jól érzed magad egy kapcsolatban, függetlenül, hogy annak valójában semmi jövője, mégsem szívesen változtatsz mindennapjaidon, ezért sem hagyod ott a párodat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: menni vagy maradni?

Ikrek csillagjegyként kettős jegynek számítasz, ami a döntéseidben is látszik: nem tudod, mit csinálj, bizonytalan vagy, habozol. Ez különösen igaz az olyan horderejű döntéseknél, mint a párkapcsolat lezárása. Menni vagy maradni, a fejedben cikáznak a gondolatok, vajon mit is csinálj, amivel nem érsz el mást, mint kitolod a szakítás időpontját.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: