Rák: Nem tudod őt kiverni a fejedből

Rák jegyűként érzelmi beállítottságú vagy. Olyan mély érzésekkel viseltetsz partnered iránt, hogy elhalványulnak a rossz tulajdonságai, a kapcsolatotokat átszövő problémák, de nem veszel tudomást arról sem, amit tenned kellene: kilépni a tönkrement párkapcsolatból. Magadhoz akarod kötni a szerelmed mindenáron, ám ez csak ideig-óráig működik.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán: szükséged van a figyelemre

Oroszlán jegyűként imádod, amikor te vagy a középpontban, amikor csak rád irányul minden figyelem, amikor csodálnak. Így ha szakítasz a pároddal, vele együtt elvesztesz egy fontos rajongót is. Éppen ezért te inkább nem lépsz ki a kapcsolatból, mert bízol a párod odaadásában, figyelmében.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-25

Szűz: türelmes vagy

Szűz jegyűként a türelem az egyik legjellemzőbb tulajdonságod. Vársz, egyre csak vársz, hogy a pislákoló szikra egyszer csak újra lángra kap. Mélyen hiszed, a párkapcsolatod még nincs halálra ítélve, ám kérdés, hogy mindez megéri-e. Egyvalamire biztosan jó ez a hozzáállás: gyakorolhatod, hogyan fejlesztheted a türelmedet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma egy izgalmas, új kihívás jöhet szembe, ami igencsak felvillanyozhatja! Ennek megfelelõen, mivel jókedvvel és elhivatottsággal csinálja majd, amit csinál, egy igen élvezetes formáját élheti meg a tapasztalatszerzésnek. Talán érdemes lenne ezt a módszert más területeken is alkalmazni, kedves Szûz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg: szeretsz mások kedvében járni

Mérleg jegyűként szinte mindig az lebeg a szemed előtt, hogy másoknak örömet szerezz, a kedvükben járj. És mi az eredmény? Benne ragadsz a rossz párkapcsolatban. Lehet, már a szikra is kihunyt a kapcsolatból, ám nincs szíved szakítani a pároddal, mert úgy véled, csak megbántanád őt. Ez pedig nem a te stílusod.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: