OROSZLÁN

Nincs több kifogás a hosszú hétvégén tényleg meg kell látogatnod a szüleidet, a rokonaidat, vagy vendégül kell látnod őket. Örülj neki, hogy igénylik a jelenlétedet! Lepd meg őket pl. egy saját kézzel készített őszi asztali dísszel, vagy egy saját készítésű sütivel! Nem baj, ha nem lesz profi.

SZŰZ

Úgysem fogod kibírni valami házi munka, vagy kertészkedés nélkül a hosszú hétvégét. Nem baj. Bárki bármit mond, te akkor érzed jól magad, ha rend van körülötted, és látod a munkád eredményét. A bolygók szerint talán hétfőn leszel képes lazítani. Akkor a konyhában alkothatsz valami csodát…

Keddi Horoszkóp - Annak ellenére, hogy nem a legjobb a hangulata, igyekezzen az élete pozitív dolgaira...

MÉRLEG

Sajnálatos módon szombaton dupla kellemetlen fényszög lesz az égen, ami dupla esély a konfliktusra. Az lenne a legjobb, ha otthon bezárkóznál. Így talán megúszod sértődés nélkül. Ha ez nem járható út, akkor emlékeztesd magad arra, hogy ez is elmúlik! És tényleg: vasárnaptól jobb lesz.

SKORPIÓ

Türelmetlenül és izgatottan vártad a hosszú hétvégét. Te sokkal inkább, mint a többiek. Jogosan. Hiszen vasárnap a Merkúr, hétfőn a Nap lép a Skorpióba. Előbbi azt jelenti, hogy megered a nyelved. Utóbbi azt jelzi, hogy jön a születésnapod. Mindkettő remek ok az ünneplésre…

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: