NYILAS

Kissé összezavarodhatsz a hosszú hétvégén. Annyi mindenről volt szó. Annyi emberrel egyeztettél, de a végén az egész egy nagy kuszaság lett. Nem egészen tudod, hogy ki mit akar. Ill. mit tegyél, hogy senkit ne bánts meg. Legokosabb, ha listát írsz, és futsz még egy kört, hogy senki se maradjon ki.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Elképzeléseid szerint indul a hosszú hétvége. Minden jól alakul. Majd vasárnap felborul az egész. Mintha meg akarna tréfálni az élet. Erre te magadban motyogod: „Értem én a humort, csak nem szeretem.”. Figyeld, hogy mit lehet kihozni a váratlan helyzetből! Meglátod, jó lesz a vége.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-10-08

VÍZÖNTŐ

Szombaton vihar előtti csendet érzékelsz. Igazad van. Vasárnap a Hold belép a Vízöntőbe, és te szinte mindent személyes sértésnek veszel. Ezt gyorsan hagyd abba, mert elrontod az egész hosszú hétvégédet! És nem csak a sajátodat, hanem a környezetedét is. Maradj nyitott és rugalmas!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

HALAK

Előnyös számodra, hogy vasárnap a Merkúr, hétfőn a Nap lép a Skorpióba. Majd vasárnap egy meseszép Merkúr-Szaturnusz fényszög az égen. Ezek mind segítenek, hogy jól legyél testi, lelki és szellemi értelemben egyaránt. A többi kizárólag tőled függ. Töltsd meg élményekkel a hosszú hétvégédet!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: