OROSZLÁN

Szeretnél lazítani? Akkor ne vidd túlzásba a sütés-főzést és az evés-ivást se! Ha van kedved, újíts az ünnepi menün! Ha megterhelőnek érzed ezt, akkor egyszerűen elkészíthető ételeket és süteményeket válassz! Vasárnap vagy hétfőn kedves, sőt megható meglepetést kapsz valakitől. Ne felejtsd el megköszönni!

SZŰZ

Gyermeki öröm és felhőtlen életkedv fog jellemezni szombaton. Mintha újból kisgyerek lennél. Több dologról eszedbe jut a régi karácsonyok emléke. Illatok, hangok, ízek csalnak mosolyt az arcodra. Ezt szeretnéd reprodukálni idén. Törekedj rá, de semmiképp se görcsölj rá! Csak lazán, jókedvvel!

MÉRLEG

Minden évben az otthon melegét szeretnéd érezni, és adni a szeretteidnek. Idén ez jobban fog sikerülni, mint korábban. Ne lepődj meg, hogy a családod „szétszed”! Mindenki veled akar ünnepelni. Örülj neki, hogy ilyen népszerű vagy! Pedig szeretnél barátokkal is találkozni. A 3 nap alatt sikerül, ha jól szervezed…

SKORPIÓ

Szombaton nem sok kedved lesz otthon maradni. Menj vendégségbe, és ha a vendéglátód elfogadja, vigyél valami saját készítésű finomságot! Előre egyeztess vele! Vasárnap és hétfőn te leszel a házigazda. Mindegy mekkora a lakásod, és hányan vagytok, a jókedv garantált!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: