NYILAS

A hagyományokat csak akkor őrizd, ha jól esik. Nyugodtan változtass! Persze ehhez kellenek újfajta eszközök és/vagy alapanyagok. Csak akkor vállalkozz újításra, ha rendelkezésre áll minden! Biztos lehetsz benne, hogy gyönyörűen alakul a karácsonyod. Vasárnap és hétfőn jót tenne egy kis séta, hogy a sok finomságot kicsit lemozogd, és kiszellőztesd a fejedet…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Szombaton elemedben leszel. Elégedett leszel mindennel. Jogosan, mert a bolygók szerint jó eséllyel minden jól sikerül. Vasárnaptól hátra dőlhetsz, és élvezheted a lazítást. Nem kell még egy teljes menüt főznöd. Egyed azt, amit szombaton elkészítettél! Meglátod, bőségesen elég lesz…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

VÍZÖNTŐ

Úgy tűnik, hogy szombaton jön ki rajtad a fáradtság. Szerencsére ezen átlendít a sok szeretet, amit a környezetdtől kapsz. Vasárnaptól újból jó formában leszel. Visszatér a lelkesedésed és az életkedved. Ekkor mehetsz társaságba. Mert most már lesz türelmed a többiekhez. És a humoroddal mosolyt csalsz a többiek arcára.

HALAK

Nagyon vártad már a karácsonyt, ami úgy is alakul, ahogy szeretted volna: érzelmileg, lelkiekben mindenképp. Ellentmondásos érzéseid lesznek viszont a vendégeskedéssel kapcsolatosan. Nem tudod eldönteni, hogy mit szeretnél: vendégeket fogadni, vagy vendégségbe menni. Mindkettő mellett és ellen is van bőven érv. 3 nap alatt mindkettőre lesz lehetőséged.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: