OROSZLÁN

Várod már a Mikulást? Ez a hétvége kihozza belőled azt a kisgyereket, aki anno izgatottá vált december elején. Engedd, hogy ez az érzés kitöltsön belülről, átlépje tested határait, és elérjen másokat! Ettől lesz ez a hétvégéd igazán mesés…

SZŰZ

Igazán élvezed az ünnepi készülődést, már igazán érzed a karácsonyi várakozás hangulatát. A családod viszont egy drága ötlettel áll elő. Ha nem fér bele a keretedbe, mondj nemet! Akkor is, ha ettől átmenetileg népszerűtlenné válsz. Nem kell minden kívánságukat erődön felül teljesítened. Neked kell tudnod, hogy mennyi fér bele a büdzsédbe.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-08-07

MÉRLEG

A főszerep a szerelmedé, vagy a párkeresésé lesz december első hétvégéjén. Csodás módon tudod kényeztetni azt, akit szeretsz. Mindjárt jön a Mikulás. Válassz költségtakarékos ajándékot, amit te saját kezűleg készítesz, vagy csomagolsz. A párkeresésben is sikeres lehetsz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai napon új üzleti, vagy legalábbis is, azonos célért küzdõ személyekkel ismerkedhet meg, akik sokat erõsíthetnek meggyõzõdésén, ahogy a dolgokat csinálni kell. Ezen felbuzdulva, ha valóban úgy látja, rengeteg a közös pont, nyugodtan tegyen ajánlatot is egyben beszélgetõpartnereinek, egy esetleges, közös jövõbeni együttmûködés érdekébe!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ

Szeretnél egy kis nyugalmat ezen a hétvégén. Az egész heti rohangálás után semmi másra nem vágysz, mint bekuckózni egy jó könyvvel, vagy egy jó filmmel. Erre nem sok esélyt mutatnak a bolygók. De a kötelező körök után megteheted…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: