Oroszlán

Az Oroszlán srácok egyszerűen IMÁDJÁK a drámát, ráadásul lehetetlen őket megfékezni, főleg ha érzelmekről van szó, így mondhatni egyáltalán nem meglepő, hogy a felmérésben résztvevő Oroszlán pasik 36%-a csalja éppen a párját. D-U-R-V-A!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai nap, sok minden múlhat azon, hogyan kommunikál le valamit, különösen, ha munkáról, szakmai vitáról, vagy üzletrõl van szó. Bármirõl is legyen szó, a legfontosabb, hogy ragaszkodjon határozottan a véleményéhez, de ugyanakkor, ne legyen túl rámenõs sem, viszont talán a legfontosabb a következetességének megtartása. Ha megfelelõen jár el, ma nagy eredményeket tehet le az asztalra!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A tipikus Szűz pasi maximálisan hűséges és eszébe jut viszonyokba keveredni, az eredményekből pedig kiderült, hogy csupán 6%-uk nem akar benne maradni egy monogám kapcsolatban. Keress egy Szűz csillagjegyű srácot, most!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ennek a 3 csillagjegynek gyorsan kihűlnek az érzései

Mérleg

A Mérlegek nagyon romantikus személyiségűek, így ha megtalálják a tökéletes párjukat, nem akarnak másfelé nézelődni. Az EduBirdie kutatás ezt abszolút alá is támasztja, hiszen összesen 7% az, aki inkább kifelé kacsint egy kapcsolatból.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Tartsa nyitva ma szemét és fülét kedves Mérleg. Lehet, hogy régóta keres valamit, vagy valakit, de sikertelenül, azonban ma akár a legváratlanabb helyeken találhatja meg. Nem is biztos, hogy pontosan elképzeléseinek megfelelõ a találat, ám egy kis fantáziával az élet adta lehetõségeket nagy sikerrel átültetheti saját igényeibe.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Bár a Skorpió pasi szenvedélyes természetű, de ha szerelmes, akkor nem akar mást. A felmérés szeirnt 9%-uk az, aki megcsalta már a párját, vagy közel volt hozzá.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: