A Kos újhold felébreszti bennünk a szenvedélyt, a Halak jegyében járó bolygók pedig gondoskodnak az intimitásról, boldogságról, harmóniáról. Nézd meg, mit mutat neked az áprilisi szerelmi horoszkóp!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos áprilisi szerelmi horoszkóp

A Kos Újhold az első sorsterületen minden vágyad elérésében segít. A Mars jelzi, hogy most nagyon aktív lehet a társasági életed, sok meghívást kapsz, partiról-partira jársz. A Vénusz helyzete arra utal, hogy ez idő alatt egy titkos szerelem veheti kezdetét, aminek a státusza nem változik a hónap végéig. Azonban a 30-án bekövetkező Újhold a Bikában lehet, hogy stabilizálja ezt a kapcsolatot.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-08-11

Bika

Az Újhold arra késztet, hogy kicsit több időt szánj magadra, és arra, hogy ismét magadra találj, ami jót tesz, de a befelé fordulást azért ne vidd túlzásba. A barátaid valószínűleg kirángatnak ebből, sok meghívást kapsz, szingliként nagy az esélyed arra, hogy az ismeretségi körből bemutassanak neked valakit, aki romantikus és odaadó. Az illető nemcsak szerelmed, hanem barátos is lesz! Ha a hónap utolsó napjait még együtt töltitek, akkor valószínűleg tartós marad a kapcsolatotok.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, talán egy közösségi eseményen, vagy rendezvényen, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielõtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még késõbb nagy hasznát veheti a ma hallottaknak!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az uralkodó planétád, a Merkúr együttállásban van az Újholddal, ezzel már megadatik az az elhatározás, hogy ha szingli vagy, elköteleződj valaki mellett. Felerősödik benned a vágy egy társ után, és valóban nyitott szívvel tudod fogadni mások közeledését. A karrier területére két segítő planéta is hat, így könnyen lehet, hogy a feletteseid közül kerül ki az a partner, akit megfelelő társnak találsz. Az illető nem olyan, akit lerohanhatsz, beteljesedést csak a hónap második felében várhatsz, amikor a Mars ebben segítségedre lesz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A te esetedben az Újhold mindig erőteljesebben hat. Most a hónap első napján jön létre, és csupa örömteli eseményt jelezhet. A következő időszakban akár az eljegyzésre is sor kerülhet, vagy ha szingli vagy, megismerkedhetsz valakivel, aki teljesen lenyűgöz tudásával, tájékozottságával, céltudatosságával. Talán egy utazáson vagy egy előadáson ismerkedhetsz meg vele. Ha már régóta kapcsolatban vagy, elképzelhető, hogy sor kerül egy kiruccanásra, rövidebb utazásra, és a szenvedély ismét a régi lesz köztetek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: