Nyilas áprilisi szerelmi horoszkóp

Az Újhold erősen hat a szerelem területére. Ha kapcsolatban élsz, most új szabályokat hozhatsz létre mindkettőtök megelégedésére. Ettől sokkal harmonikusabbá válik a kapcsolatotok. Ha egyedülálló vagy, akkor minden esélyed megvan arra, hogy beleszeress valakibe, és az érzés kölcsönös lesz. Rengeteget jársz szórakozni, és rátalálhatsz egy olyan személyre, aki ugyanolyan kalandvágyó, mint te. A Mars is ezt erősíti, jó alkalmakat ad az új kapcsolatok kialakítására.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Az Újhold jelzi, hogy a párkapcsolatodban most megélheted azt az érzelmi biztonságot, amire a lelked mélyén igazán vágysz. Ha szingli vagy, a Vénusz-Jupiter-Neptunusz áthaladás a horoszkópon remek társaságot ígér, és akár egy régi ismerősöddel is szerelmi kapcsolatba bonyolódhatsz. Vigyáznod kell, hogy nehogy túl szigorú légy vele, mert nagyon érzékeny, és ha a Bak határozottságát előveszed, az illető gyorsan visszahúzódik a csigaházába.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-01-09

Vízöntő áprilisi szerelmi horoszkóp

Az első sorsterületeden áthaladó Mars rengeteg hódítást eredményez, de most még a szokottnál is jobban óvod a függetlenséget, emiatt nehéz esetnek bizonyulhatsz… Sokkal jobban kedveled a szabadságod, minthogy most elkötelezett kapcsolatra vállalkozz. Az Újhold viszont rengeteg új ismerőssel hozhat össze, akikkel szívesen töltöd az időd, mert szellemileg inspirálnak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Ez a hónap szerelem szempontjából igazán kedvezőnek mutatkozik, ugyanis a Vénusz és a két uralkodó bolygód, a Jupiter és a Neptunusz a Halak jegyében tartózkodik. A Vénusz biztosítja, hogy most megújítsd kicsit a küldős, az öltözködésed, ettől persze még inkább felerősödik vonzerőd. Ha kapcsolatban élsz, akkor ez a kapcsolatodnak ez az egyik legkellemesebb időszakát jelzi. Szingliként biztos lehetsz benne, hogy most belép az új szerelem az életedbe.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Halak. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: