Rögtön a hónap elején az Uránusz gyors, váratlan eseményeket hozhat. Szerencsére az univerzumtól minden segítséget megkapunk ahhoz, hogy ezekre jól reagáljunk, és a hónap közepétől már az örömökre koncentrálhassunk. A hónap ráadásul egy nagyon vidám és pozitív újholddal zárul, ami új perspektívát ad az életünknek. Augusztusi havi horoszkóp következik.

Kos augusztusi horoszkóp

Uralkodj impulzív természeteden! A Mars és az Uránusz fényszöge a hónap elején erre hajlamosít az augusztusi horoszkóp 2022 szerint, de ezzel pénzügyi problémákat okozhatsz magadnak. Augustus 4-én a Merkúr jegyet vált, és mutatja, hogy a következő időszakban kiváló csapatmunkát végzel. Minél hamarabb végezz el annyi munkát, amennyit csak tudsz, mert amikor augusztus 12-én Telihold lesz, a hangsúly az élet örömeire, a szórakozásra, szerelemre helyeződik.  A Vénusz jegyváltása is ezt hangsúlyozza, a munka lesz az utolsó, ami eszedbe jut! A társasági élet újabb lendületet kap augusztus 20-án, amikor a Mars jegyet vált, és megnő benned a beszélgetés, kapcsolatteremtés és ötletek megosztása iránti vágy. Augusztus 27-én az Újhold jelzi, hogy ismét a munkára kell összpontosítanod. Ez kiváló alkalom arra, hogy előre haladj a karrieredben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-07-05

Bika augusztusi horoszkóp

Augusztus eleje nyugtalanító lehet számodra. Már a kezdetektől fogva, augusztus 1-jén a Mars és az Uránusz ingatag együttállása a Bikában próbára teszi belső erődet és képességedet, hogy megbirkózz a gyors, nemkívánatos változásokkal. Próbálj rugalmasabban viszonyulni a dolgokhoz! Az augusztus 12-i telihold az érzelmeket helyezi fókuszba, és kérdéseket ébreszt benned a karrierrel, társadalomban betöltött szerepeddel kapcsolatban is. A családod kitartóan támogat. Augusztus 20-tól kezded jobban kézben tartani az irányítást, különösen akkor, amikor a Mars elhagyja a Bikát – némileg megnyugtatva az idegeid, ráadásul ez a pénzügyi helyzeted is megerősíti. Az augusztus 27-i újhold szerelmet hoz – ez kiváló jel a randizáshoz, és ez az energia segíthet újra megtalálni a szenvedélyt és a varázslatot egy meglévő kapcsolatban is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, talán egy közösségi eseményen, vagy rendezvényen, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielõtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még késõbb nagy hasznát veheti a ma hallottaknak!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek augusztusi horoszkóp

Amikor augusztus havába lépünk, nagyon fontos lesz a magánéleted védelme, a feszült és kissé megdöbbentő együttállás a Mars és az Uránusz között augusztus 1-jén kiszámíthatatlan eredményeket, eddig rejtett problémákat hozhat. Augusztus elejére azt is jelzik a bolygók, hogy fel kell dolgoznod a múltat. A jó és a rossz emlékek átdolgozása rávilágít a jelenlegi helyzetedre is. A gondolataid az augusztus 12-i Telihold idején végre a jövőre irányulnak majd. A Vénusz előző napon vált jegyet, és a baráti, társasági kapcsolatra helyezi a hangsúlyt, így jó alkalom a szabadidőre, a barátságokhoz, az ismerkedésre. A jelentős energiaváltozás ebben a hónapban augusztus 20-án következik be, amikor a Mars az Ikrek jegyébe költözik. Számíthatsz a sok energiára, életörömre, jó hangulatra! Augusztus 24-én az Uránusz retrográdba fordul, ami segít feldolgozni érzelmeidet, és a lelki fejlődés magasabb fokára lépsz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák augusztusi horoszkóp

Augusztus eleje csalódást hozhat valakinek a viselkedése miatt, akiről úgy gondoltad, hogy megbízhatsz benne. Ez különösen valószínű augusztus 1-jén, amikor a Mars és az Uránusz feszült együttállásban van. A Merkúr augusztus 4-én jegyet vált, innentől kezdve könnyebben kommunikálod az érzéseidet, kevesebb benned az elfojtás. Az augusztus 12-i Telihold azonban azt sugallja, hogy a neheztelés elhúzódó érzései még mindig feldolgozásra szorulnak. Előző napon a Vénusz jegyváltása miatt szükségét érezheted annak, hogy megvédd, azt, amit képviselsz. A Mars jegyváltása augusztus 20-án spirituális felismeréseket jelez, és mutatja, hogy milyen erős mentális képességeid vannak. A hónap újabb pozitív fordulatot vesz augusztus 23-án, amikor a Nap jegyet vált, és augusztus 24-én, amikor az Uránusz retrográd segít megérteni és elfogadni saját szereped az életben. Eközben az augusztus 27-i nagyon pozitív Újhold az ötletek megosztásáról szól.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: