Oroszlán augusztusi horoszkóp

Az önmegvalósítás nagyon fontos augusztus elején. Figyelj az új ajtókra, amik megnyílnak előtted, bár persze addig lesz még néhány harc, amit meg kell vívnod. Óvakodj minden feszültségtől, amelyet ez a karrierrel kapcsolatos instabilitás kelt a szerelmi életedben. Az augusztus 12-i Telihold párkapcsolati konfliktusokat hozhat felszínre, de szerencsére majdnem ugyanazon a napon a Vénusz az Oroszlánba költözik, és segít abban, hogy szeretetteljesen tudjatok egymással kommunikálni a gondokról. Ebben különösen nagy segítség lesz a Mars augusztus 20-i jegyváltása. A Nap augusztus 22-én jegyet vált, ahogy az évnek ebben a szakában mindig – de ez a vidám, optimista lendület ezúttal különösen üdvözlendő. Az augusztus 27-i újhold új pénzügyi lehetőségekről, új üzletekről vagy új bevételi forrásokról beszél.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai napon nagyon elfoglalt lehet, kedves Oroszlán, ami jórész annak is köszönhetõ, hogy sok minden feltorlódott, esetleg túl sok pluszmunkát vállalt mostanában magára. Mindezek ellenére, ne kérjen segítséget másoktól, legalábbis egyelõre, mert könnyen lehet, hogy ez most több kárral járna, mint haszonnal, s végül még utánunk is dolgozhatna. Este viszont mindenképpen lazítson egy kicsit, mielõtt teljesen kikészülne.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Keddi Horoszkóp 2022-03-01

Szűz augusztusi horoszkóp

Indulj augusztusba egy kész B-tervvel, különös tekintettel az utazási tervekre, vagy a tanfolyamokkal, tanulással kapcsolatos dolgaidra, mert az Uránusz most hozhat néhány csavart az életedbe.  Szerencsére az uralkodó bolygód, a Merkúr augusztus 4-én megérkezik a Szűzbe , lehetővé téve, hogy talpon maradj, és reálisan tudj gondolkodni, alkalmazkodni a változó körülményekhez. Az augusztus 12-i Telihold emlékeztet arra, hogy az életben vannak dolgok, amelyeket nem tudsz befolyásolni. Ebben segít a Vénusz jegyváltása is, ami szintén a spiritualitást emeli ki. Pihenj és töltődj fel augusztus közepén, mert amint a Mars augusztus 20-án jegyet vált, karrierambíciókkal, álláskereséssel vagy különleges projekttel szeretnél foglalkozni. Néhány nappal később a Nap a Szűzbe költözik, használd fel elakadt dolgaid újraindítására. Az Uránusz augusztus 24-én retrográdba fordul, ami egészen lelkesítő kérdéseket hozhat. Az augusztus 27-i, ragyogó Szűz Újholddal eljön az ideje, hogy ismét személyes céljaidra összpontosíts!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai napon erõsnek, egészségesnek és tettre késznek érzi majd magát, kedves Szûz, amely életérzés nagyot lendíthet dolgain. Bár fáradhatatlan munkálkodása és nagymértékû teherbírása gyümölcsözõ, mégis igyekezzen azért arra oda figyelni, hogy, ha minden álomszerûen is halad, azért ne váljon megszállottjává, s ennek folytán rabjává munkájának, projektjeinek. Jusson idõ egy kis pihenésre is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg augusztusi horoszkóp

Az augusztus 1-jei ingatag Mars-Uránusz együttállás hatalmi harcot jelez. A Merkúr augusztus 4-én viszont segít összerakni az ezzel kapcsolatos gondolataidat. Az augusztus 12-i Telihold fordulópont lehet egy szerelmi kapcsolatban. Ez az energia egyrészt örömöt, gyönyört, boldogságot tud okozni – de másrészt rávilágít a kockázatvállaló magatartásra, a flörtölésre, a hűtlenségre is. A hónap sokkal pozitívabb fordulatot vesz augusztus 20-tól, amikor a Mars jegyet vált, és látóköröd bővítésére sarkall. Augusztus 24-én az Uránusz retrográdra fordul, ekkortól a körülötted zajló hatalmi harcok egyre nyilvánvalóbbá válnak, ami megkönnyebbüléshez és megértéshez vezet. A Merkúr augusztus 25-én beköltözik a Mérlegbe , bemutatva diplomáciádnak és lágy készségeidnek legjavát – ez egy kedves, társasági hangulat, amely elsöpri a hónap elején érzett szorongást. Eközben az újhold augusztus 27-én is azt ígéri, hogy újból megérted életed célját.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

Egy társadalmi esemény, egy olyas valakire irányíthatja figyelmét, akit, bár már régebb óta ismer, mégis talán még sohasem tudott meg róla ennyi mindent, mit most. Könnyen lehet, hogy kapcsolatuk ez által teljesen új alapokra helyezõdhet, karrierük szempontjából biztosan, sõt, talán gyengéd érzelmi szálak is kialakulóban lehet önök között!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió augusztusi horoszkóp

Az augusztust kezdettől fogva a párkapcsolati és családi kérdések uralják. Az illékony Mars-Uránusz együttállás augusztus 1-jén sok feszültség kitörését jelzi. A Merkúr jegyet vált augusztus 4-én, ekkor azt fogod tapasztalni, hogy a barátok felbecsülhetetlen támogatást nyújtanak, ha szerelmi életed instabilnak érzed. Az augusztus 12-i Telihold kiemeli a befejezetlen ügyeket, viszályokat vagy haragot közted és testvéreid, szüleid vagy tágabb rokonság között. Ezután azonban fellélegzés következik. A Mars augusztus 20-án új erőt ad a kapcsolatodnak. Legyél óvatos ezzel az energiával, mert a felhevült szenvedély túl forró lehet ahhoz, hogy kezelni tudd. Egy mámorító kapcsolat mindent elsöpörhet, de azért próbálj megmaradni a realitás talaján. A hónap egy optimista, fényes és vidám újholddal zárul augusztus 27-én, amely során új baráttal, mentorral vagy vezetővel találkozhatsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai nap kissé kihaltnak tûnhet otthona, környezete, az által, hogy egy fontos valaki közvetlen társasága hiányozhat átmenetileg környezetébõl, ám, eme alkalmi magánynak számos elõnye is lehet önre nézve, hisz végre alkalma nyílhat egy-két olyan projekt befejezésére, amik már egy ideje húzódtak. A csend és nyugalom a pihenésben is sokat segíthet, így alkalmasint érdemes ez irányba is elmozdulnia, kedves Skorpió!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: