Nyilas augusztusi horoszkóp

A hónap egy feszült Mars-Uránusz együttállással kezdődik a születési képlet hatodik sorsterületén, de ez pozitív katalizátor lehet, segít a munka és a magánélet jobb egyensúlyának megteremtésében. Amikor augusztus 4-én a Merkúr jegyet vált, kommunikációs készségeid valószínűleg jelentős lendületet adnak a munkában. Kiváló időszak ez az állásinterjúkra. A mozgalmas és energikus telihold augusztus 12-én segít lerendezni a befejezetlen ügyeket, hogy végre új dolgokba kezdhess. A Vénusz előző napon költözik a kalandozás területére, ezért tervezz valami izgalmas és adrenalin-dús nyaralást vagy kiruccanást. Augusztus 20-án a Mars vált jegyet, ez szenvedélyt hoz szerelmi életedbe – de légy óvatos, mert ez a kozmikus hatás növeli a haragot és az ingerlékenységet is. Az ambíciók a középpontban vannak, amikor a Nap jegyet vált augusztus 22-én, és mivel az Uránusz retrográdba fordul, biztos lehetsz benne, hogy meglepetések érnek a munkában. Az újhold kialakul a karrier területen, ami újrakezdést ígér a munkában, és rengeteg ragyogó lehetőség előtt állsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, igyekezzen minél több idõt a szabadban tölteni, kedves Nyilas, még, ha esetleg az idõjárás nem is egészen a kedvére való, hisz, már egy kis mozgással, sétával, vagy éppen kirándulással is sokat tehet egészségéért! Ügyeljen továbbá az étkezésekre is, nehogy túl sokat, vagy éppen keveset fogyasszon.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak augusztusi horoszkóp

Általában érzelmileg stabil egyéniség vagy, de az érzelmek felpörögnek augusztus 1-jén, amikor a Mars és az Uránusz egymás mellett halad. Ne lepődj meg, ha meggondolatlannak, impulzívnak érzed magad, ami arra késztet, hogy tegyél valami kissé őrült dolgot. A Merkúr augusztus 4-i jegyváltása arra ösztönöz, hogy tágítsd látókörödet, így kiváló alkalom lenne egy új képzés megkezdésére. Az augusztus 12-i Telihold kisebb pénzügyi gondokra utalhat. Ebben az időben tartsd szilárdan kézben a költségvetést, mert az extravagáns Vénusz is mozgásban van és arra késztethet, hogy költséges kényelmi költekezésbe kezdj. A Mars augusztus 20-án jegyet vált, emiatt még jobban, gyorsabban és nagyobb sikerrel végzed el a dolgaid. A Nap is jelzi, hogy optimista és izgatott vagy a jövőt illetően. Azonban a hónap eleji meggondolatlan cselekedeteid ismét kísérteni fognak, amikor az Uránusz augusztus 24-én retrográdba fordul. Ha jóvá kell tenned egy hibát, tedd meg gyorsan. Az augusztus egy kellemes újholddal zárul, amely számos lehetőség nyit meg előtted.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé szétszórt lehet, kedves Bak, így mindenképpen ügyeljen a szokásosnál jobban értékeire, s arra, hogy induláskor, valóban bezárt mindent. Mindemellett, amennyiben érdemben tájékozódik valamirõl, felfedezhet egy olyan új lehetõséget, ami még nagy szerepet játszhat a további gyarapodásában!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 csillagjegy, aki egyáltalán nem bánja, ha éppen szingli - Közéjük tartozol?

Vízöntő augusztusi horoszkóp

Augusztus 1-jén, amikor a Mars együttáll az Uránusszal, drasztikus lépések megtétele mellett dönthetsz. A Merkúr augusztus 4-i jegyváltása segít abban, hogy egy viszályban vagy nézeteltérésben kifejtsd az álláspontodat, de ami még fontosabb, ez azt is megmutatja, hogy erősebb és találékonyabb vagy, mint gondolnád. Az augusztus 12-i Vízöntő Telihold igazán alátámasztja eltökéltséged, hogy önmagad legyél, annak ellenére, hogy mások rosszallják, vagy talán éppen azért. Ez kivételesen erősítő hatás, és önbizalmat ad ahhoz, hogy előre lépj és ragyogj. A Vénusz jegyet vált előző nap, fellendítve a romantikus kapcsolatodat, és rengeteg szeretetet és szeretetteljes támogatást biztosít a partneredtől. Ha egyedülálló vagy, imádni fogod, hogy Mars augusztus 20-án jegyet vált, mert ez neked rengeteg szórakozást és flörtöt hoz. Amikor augusztus 24-én az Uránusz retrográd mozgásba kezd, jobban fel tudod majd dolgozni az elhúzódó családi problémákat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak augusztusi horoszkóp

Az ingatag Mars-Uránusz együttállás augusztus 1-jén arra figyelmeztet, hogy minél erősebben próbálsz minden embernek megfelelni, annál nagyobb a valószínűsége a kudarcnak. Ehelyett csak egy dologra koncentrálj, és azt az egy dolgot csináld hibátlanul. A Merkúr jegyet vált augusztus 4-én, segítve ezzel, hogy nyíltabban fejezd ki szeretetedet. Augusztus 12-én a Telihold jelzi, hogy szeretnél egy kicsit egyedül lenni, hogy rendezhesd a gondolataidat. Tökéletes alkalom lenne elvonulni, vagy eltölteni néhány napot egyedül. 11-én a Vénusz jegyet vált, és arra biztat, hogy légy kíméletesebb önmagaddal. Kerüld az extrém edzéseket vagy a túl szigorú diétákat, helyette inkább holisztikusan közelítsd meg a jóllétet. Amikor augusztus 20-án a Mars jegyet vált, akkor esélyt teremt az ingatlannal kapcsolatos problémák rendezésére. Ez a befolyás azonban növelheti a családon belüli ingerlékenységet, ezért adj mindenkinek sok esélyt a gőz kiengedésére. A Merkúr jegyváltása augusztus 25-én a kulcs a szerelem megéléséhez.  Ugyanezen a napon az újhold gyönyörű alkalom a fogadalmak megújítására, az elkötelezettség erősítésére vagy szingliként az új partner megtalálására.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Amennyiben a mai napot munkával tölti, úgy igencsak meggyûlhet a baja azzal, hogy környezete, szinte folyamatosan, ellentétes, egymásnak ellentmondó információk sokaságával látja el önt, így szinte képtelenség döntést hozni, vagy érdemi elõrelépést tenni. Hagyja el egy kicsit a hajót, kedves Halak, és inkább ne is törõdjön ma semmi fontossal, meglehet, ez a legjobb, amit ilyen körülmények között tehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: