Bika

A szokások rabja tud lenni. Mindent a maga megszokott módján tesz és gondol és kifejezetten nehéz megváltoztatni a véleményét vagy a viselkedését. Soha nem fog feladni egy hőn szeretett szokást, csak azért, mert valaki szerint máshogyan jobb lenne neki. Még akkor sem, ha tényekkel támasztja alá az érvelését az illető.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Egy Rák soha nem fog dühödten szembeszállni veled és bizonygatni az igazát, sőt lehet, hogy még helyeselni is fog neked. A végén azonban úgyis aszerint fog cselekedni, ahogyan azt elképzelte. Kevesen fedezik fel náluk a makacsságot, de határozottan bennük van, csak ügyesen palástolják.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Miként fog alakulni a szerencséd 2020-ban? - A születési hónapod elárulja!

Vízöntő

A szabadságszerető jegy, akik soha nem fog kijönni azokkal, akik meg akarják szabni neki, hogy mit tegyen vagy, hogy milyen döntéseket hozzon. Ő aztán nem fog mások hóbortjainak behódolni, hiszen azzal a saját eredetisége felett mondana ki halálos ítéletet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

Ez a 7 csillagjegy szörnyen balszerencsés a szerelemben. Ugye nem vagy köztük?

 

Forrás:

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: