Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai napon nagyon elfoglalt lehet, kedves Oroszlán, ami jórész annak is köszönhetõ, hogy sok minden feltorlódott, esetleg túl sok pluszmunkát vállalt mostanában magára. Mindezek ellenére, ne kérjen segítséget másoktól, legalábbis egyelõre, mert könnyen lehet, hogy ez most több kárral járna, mint haszonnal, s végül még utánunk is dolgozhatna. Este viszont mindenképpen lazítson egy kicsit, mielõtt teljesen kikészülne.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szabja meg a határokat a kapcsolatában, hogy mi az ami még elfogadható az ön számára, és mi az ami már nem. Ha így tesz, akkor számos későbbi problémát és kellemetlen szituációt tud megelőzni. Szánjon időt erre a beszélgetésre, még akkor is, ha tudja, hogy nem lesz túlzottan kellemes.
A párja kellemetlen, tolakodó kérdésekkel zaklatja ön, amelyek hátterében nagy valószínűséggel a féltékenység áll. Mielőtt neki rontana, gondolkozzon el egy kicsit, hogy nem lehetséges, hogy önben van a hiba? Persze, lehet, hogy a probléma igazi oka a partnere bizonytalansága.
Egy élő koncert teljesen feltölti önt energiával. Érdemes valakit magával vinnie, mert kettesben sokkal élvezetesebb lesz ez az este.
Veszélyben van az egészsége; ne tegye ki magát további káros hatásoknak.

Csütörtöki Horoszkóp - Lehet, hogy más elképzelései vannak a jövő kapcsán, mint...

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai napon erõsnek, egészségesnek és tettre késznek érzi majd magát, kedves Szûz, amely életérzés nagyot lendíthet dolgain. Bár fáradhatatlan munkálkodása és nagymértékû teherbírása gyümölcsözõ, mégis igyekezzen azért arra oda figyelni, hogy, ha minden álomszerûen is halad, azért ne váljon megszállottjává, s ennek folytán rabjává munkájának, projektjeinek. Jusson idõ egy kis pihenésre is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért ne habozzon magyarázatot kérni az érintettektől, így elkerülheti a felesleges jövőbeli félreértéseket és azt, hogy tudtán kívül ellenségeket szerezzen. Nem kell azért túlságosan aggódnia, mert mindent könnyen helyre tud hozni.
Ha megteheti, akkor most kicsit tegye félre a munkáját és töltse a nap nagy részét a partnerével. Észre fogja venni, hogy kedves nagyra értékeli majd ezt a gesztust.
Nagy lesz a kísértés, hogy korán befejezze a munkáját, de muszáj lesz ellenállnia neki, mivel nem tudhatja, hogy mi sülhet el rosszul emiatt.
Szánjon időt az intellektuális fejlődésére is. Menjen el egy prezentációra, vagy nézzen meg egy oktató filmet.

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-05-17

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

Egy társadalmi esemény, egy olyas valakire irányíthatja figyelmét, akit, bár már régebb óta ismer, mégis talán még sohasem tudott meg róla ennyi mindent, mit most. Könnyen lehet, hogy kapcsolatuk ez által teljesen új alapokra helyezõdhet, karrierük szempontjából biztosan, sõt, talán gyengéd érzelmi szálak is kialakulóban lehet önök között!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne legyen a képzeletének rabja. Fordítson kellő figyelmet a valóságra és rádöbben majd, hogy már csak egy karnyújtásnyira vannak öntől azok a dolgok, amelyekre vágyik, csak éppen nem vette még észre őket. Cselekedjen időben, nehogy késő legyen.
A párja valami miatt nem osztozik az ön derűs hangulatán. Ha valamilyen probléma van önök között, akkor érdemes minél gyorsabban megbeszélniük.
Lehet, hogy túlzottan ideges most a munkája és más kötelezettségei miatt, de nem kell aggódnia, mert hamarosan minden rendbe fog jönni.
A külvilág felé ön azt közvetíti, hogy minden a legnagyobb rendben van, de ez nem igaz. Ne csapja be magát, inkább tegyen ellene.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai nap kissé kihaltnak tûnhet otthona, környezete, az által, hogy egy fontos valaki közvetlen társasága hiányozhat átmenetileg környezetébõl, ám, eme alkalmi magánynak számos elõnye is lehet önre nézve, hisz végre alkalma nyílhat egy-két olyan projekt befejezésére, amik már egy ideje húzódtak. A csend és nyugalom a pihenésben is sokat segíthet, így alkalmasint érdemes ez irányba is elmozdulnia, kedves Skorpió!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha szeretne változtatni valamin, akkor ne féljen kimondani a véleményét. Ne másoktól várja, hogy megoldják ön helyett a problémáit, mert azzal csak zavarba hozza őket. Ha nem mondja meg pontosan, hogy mit akar, akkor mások pont ugyanúgy bánnak majd önnel, mint korábban.
Egy rendkívül érdekes személlyel hozza össze a sors, de ne siessen el semmit, mert különben fontos dolgok kerülhetik el a figyelmét.
Ha azon hezitált idáig, hogy táncleckéket vegyen, akkor ne legyen rest, jelentkezzen most egy kurzusra. Az se számít, ha nincs partnere, mert hamarosan találkozni fog valakivel.
Vegye komolyabban az egészségügyi problémáit, ugyanis később rosszabbodhat az állapota, ha nem foglalkozik vele.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: