Mérleg

Mivel számodra eleve az udvarlási szakasz a párkapcsolatok legjobb része, nem túl nehéz lenyűgöznöd a kiszemeltjeidet. Vonzó vagy, kedvesen, bátorítóan és nyitottan viselkedsz mindenkivel, de ez nem csak egy szerep, te valóban ilyen vagy.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Visszahőkölésre késztet, ha valaki túlságosan nyomul rád, ezért különösen könnyen felkelted a férfiak érdeklődését. Ők ténylegesen „vadászhatnak” rád, amit egyenesen imádnak.

Ezek a csillagjegyek mindenkinél durvábban szakítanak

Egyensúlyra, biztonságra törekszel, de romantikus alkat vagy, sokak számára a nagybetűs nő, az igazi, leendő családanya. Te pedig imádod is ezt a szerepet, úgyhogy a legkevésbé sem kell megjátszanod magadat.

Skorpió

Ellentmondást nem tűrő a személyiséged, amit meghatároz egy jó adag szenvedély, ellenállhatatlanság és intenzivitás.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Egészen elsöprő a fellépésed, kiválóan átlátod a helyzeteket és kiismered az embereket, márpedig ettől a legtöbb férfi teljesen odáig van. Bár akadnak próbálkozók, azért általában tényleg csak azok nyitnak feléd, akik tudnak is mit kezdeni ezzel az elsöprő energiával, tettrekészséggel és határozottsággal.

Ők viszont olyan mélységekben élhetik meg a vonzalmat és a szenvedélyt, ami nem sok mindenkinek jár alanyi jogon.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-03-24

Jellemzően a végletek asszonya vagy: szeretsz, vagy gyűlölsz, és a férfiak igen erőteljesen törekednek arra, hogy a számukra is kedvező oldalra kerüljenek.

Nyilas

Közvetlen, barátságos, nyitott és optimista vagy, ezzel a kedvességgel pedig felkelted a környezetedben élő férfiak figyelmét.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindig vannak céljaid, terveid, és ez a határozottság, tettrekészség a férfiak számára ugyancsak vonzó. Gyakran azért is felfigyelnek rád, mert mindig mindenért gyermeki optimizmussal lelkesedsz, és ez egy nagyon bájos személyiséget kölcsönöz neked.

Általában – éppen emiatt – nem azonnal a nagybetűs nőt látják benned, de ez gyorsan változik akkor, amikor párkapcsolattá alakul a bimbódzó viszony. Akkor ugyanis megmutatod, hogy téged egyáltalán nem könnyű meghódítani, főleg nem megtartani. Hiába vagy lényegében tökéletes partner, azért, hogy ez így is maradjon, bizony a férfiaknak is tenniük kell.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: