Nyilas

Számodra nagyon fontosak a körülmények, és kifejezetten díjazod, ha rólad szól az élet. Nehezedre esik, hogy az igényeidből kicsit leadj, akkor is, ha azok képzelt követelmények.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap nagy koncentrációt igényelhet öntõl, kedves Nyilas, amikor is, nem sok ideje jut majd pihenésre, álmodozásra, vagy bármi más egyébre, s ettõl kicsit feszültnek, stresszesnek érezheti magát a nap végére. Egy forró fürdõ most aranyat érhet!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jó példa erre a párkapcsolatod: amíg minden rólad szól, a barátod a te kívánságaidat lesi, addig nagyon elégedett vagy.

Ezért irigyelnek annyira a többiek a horoszkóp szerint

Azonban, ha kicsit is alábbhagy a lángolás, úgy érzed, minden tönkrement, és menekülsz, mielőtt megtapasztalhatnád, hogyan mélyülnek el az érzelmek egy tartalmas kapcsolatban.

Nagyon önfejű vagy, nem igazán tudod elhinni, hogy másnak is igaza lehet. Ehhez hozzájön az, hogy imádod a szabadságot, az önállóságot, szóval az elköteleződés nem a te asztalod.

Mindez nem azt jelenti, hogy te sosem vagy szerelmes, vagy nem vágysz komoly kapcsolatra, de alaptermészeteddel nem igazán tudod összeegyeztetni mindazt, amit a házasság kínálni tud.

Halak

Amennyire érzelmes lény vagy, annyira nehezen találod meg azt, akivel tényleg életre szóló párost alkothatnátok. Egy párkapcsolatban messze nem csak emocionális döntéseket kell meghozni, bizony nem árt, ha néha racionálisan is tudsz választani.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma rendre arra kényszerülhet kedves Halak, hogy több dolgot is csináljon egyszerre, s ez nagyban csökkentheti hatékonyságát, pontosságát. Ne boruljon ki, ha sikertelennek érzi magát, hisz mindenki hasonló cipõben járna, ha olyannyira túlterhelt lenne, mint most ön!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-08-07

Ez neked egyáltalán nem megy. Végtelenül tapintatos és figyelmes tudsz lenni, ám – pont érzelmi beállítottságod miatt – hangulatember is vagy.

Ezzel a tulajdonsággal egyáltalán nem könnyű együtt élni. Titokzatos és kiismerhetetlen a személyiséged, ami vonzó, de az állandó hangulatingadozásokkal párosulva csak az igazán szerelmes férfiak tartanak ki melletted.

Minden csalódás valóságos szívfájdalom számodra, hiszen belül érzed, hogy a szerelem megvolt, így aztán nem tudod felfogni, hol futhatott vakvágányra a kapcsolatotok. Mivel ilyen nehezen dolgozod fel a szakítást, lassan jutsz el ismét arra a pontra, hogy tovább keresd az igazit – az idő pedig csak megy és megy.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: