A szerelem, tudjuk, nem tart örökké, de, ha ha hosszú párkapcsolatra vágyunk, akkor tennünk is kell valamit érte. A kezdeti időszakban még rózsaszín a köd, de idővel észrevesszük párunk hiányosságait, és a legtökéletesebb kapcsolat is meg tud inogni.

Szakértők szerint a Levegő csillagjegyek hajlamosabbak arra, hogy kilépjenek a kapcsolatból az első adandó probléma láttán. Ismerd meg ezeket a csillagjegyeket, hogyan viselkednek abban az esetben, ha nem működik jól a párkapcsolatuk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nagyon fontos számára a kommunikáció, és az intellektuális kapcsolat. Sokszor vágyik egy jó kis beszélgetésre, ha ez nem adatik meg számára, akkor hajlamos arra, hogy pillanatok alatt kilépjen egy hosszú párkapcsolatból is. Szenvedélyes alkat, de ha úgy érzi, hogy kezd túlságosan komollyá válni egy kapcsolat, akkor hamar meginog. Ha egy komoly döntést hozott a párkapcsolatában, akkor nehezen változtatja meg az álláspontját.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp március 16. hétfő – Mérleg, Nyilas, Bika, Kos, Bak, Oroszlán, Szűz, Halak,...

Mérleg

Pillanatok alatt képes szerelembe esni, de könnyen előfordul az is, hogy ugyanilyen hirtelenséggel szeret is ki valakiből. Ha valami nem úgy megy, ahogy elképzelte, ha már nem érzi a mindent elsöprő szerelmet, akkor könnyen úrrá lesz rajta a kétségbeesés. Bizonytalansága, és határozatlansága miatt sokszor képtelen a hosszútávú kapcsolatra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: