Vízöntő

Ha nem megfelelő számára a kapcsolat, nem hajlandó a változtatásra, hanem inkább rövid időn belül véget vet a dolognak. Sokáig érleli magában a döntést, nem lehet észrevenni rajta, hogy mire is készül. Ha meghozta a döntést, akkor már nem hajlandó változtatni, pillanatok alatt kilép a kapcsolatból.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Bármit is hall ma az emberektõl, kedves Vízöntõ, mindenképpen ossza el kettõvel, ha dicsekvés, s szorozza meg kettõvel, ha tagadás, ugyanis, ma kicsit mindenki hajlamos lehet a környezetében a sarkításra, vagy éppen a dolgok felnagyítására, így nem lehet kiindulni belõlük. Ennek megfelelõen, ha komolyabb döntést kell ma meghoznia, meg se próbálja kikérni mások véleményét, inkább hallgasson csakis sajátmagára!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Bár nem Levegő jegy, de ő is hajlamos a szakításra. Szereti a vadászatot, hosszú a hódításainak a listája, de amikor már unalmassá kezd válni egy kapcsolat, akkor gyorsan kiszáll belőle. Ha valaki megbántotta, vagy eljátszotta a bizalmát, akkor annak többé nem tud megbocsátani. A szakítás után gyorsan regenerálódik, és hamar alakít ki új kapcsolatot.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma mindenképpen igyekezzen minél több idõt tölteni azok társaságában, akiket szeret! Mivel a mai nap különösen kedvez az emberi kapcsolatoknak, rendkívül jó hangulatban telhetnek az együtt töltött percek, miközben biztosan sokat javulhat, mélyülhet az önök közötti kapcsolat. Élvezze ezt a szép napot, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2021-01-07

Nyilas

Nagyon nehéz fenntartani egy párkapcsolatban az amúgy kedves, melegszívű, és gondoskodó Nyilas érdeklődését. Mivel ő egy Tűz jegy kedveli a kalandokat, egyfolytában pezseg, és minden érdekli, ami körülötte történik. Ha a partnere nem figyel rá 100%-ban, akkor valami más tevékenységgel, vagy éppen egy másik személlyel köti le a figyelmét, és megszűnik lassan köztük minden kötelék.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé elnyûtt, vagy épp kedvetlen lehet, kedves Nyilas, még akkor is, ha alapjában véve erre nincs is semmi oka. Ne erõltesse a dolgokat, ha nem mennek, inkább hagyjon most mindent, ami nem esik jól, ha teheti, s inkább pihenjen, relaxáljon egy kicsit, különben a mai nap rendkívül kimerítheti!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: