Oroszlán

Talán nem is számítasz a munkádban nagy sikerekre, mégis főnököd/ üzleti partnereid olyan visszajelzéseket adnak, melyek nem csak jókedvre derítenek, de bőségesen hoznak pénzt is a házhoz. Tele vagy befektetési ötletekkel – ha még marad miből – hisz házad pénznyelő, s megvannak a magad luxusigényeid is, amelyekről nem szívesen mondasz le. Sok jó tanácsot találhatsz akár az interneten is, melyek inspirálnak, lendületet adnak, de barátaiddal, rokonaiddal való beszélgetések is épp ezt a hatást hozzák.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Hallgass nagyon jó megérzéseidre, még akkor is, ha egyébként mindig a racionalitás talaján állsz – jó ötleteid bőséget hozhatnak a konyhára! Most nem sajnálod a pénzt az olyan titkos tanításokra sem, melyek máskor csak kíváncsivá tesznek, de valójában nem hiszed el őket. Egy – egy nem várt siker segítségedre van, hogy egyre jobban mélyedj el a nem látható világban. A túlzások a pénzköltésben most itt lehetnek, a mértéket próbáld tartani.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-08-30

Mérleg

Bőség érkezik. Érkezzen is, hisz rengeteg pénzt visz el otthonod, házad! Igaz, cserébe csodálatos, nem csak ízléses, de egészen egyedi is, tele olyan tárgyakkal, szimbólumokkal, melyek otthonossá és elegánssá teszik. Előző életből jövő segítségekre is számíthatsz a teremtésben, mely érkezhet belső hangként, avagy külső támogatásként – amit adtál valamikor másnak, azt most visszakapod. Barátaiddal való találkozások, beszélgetések se olcsóak, hisz nem szeretsz spórolni, ha nem muszáj.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Az érkező bőséges bevételből könnyen költhetsz magadra, talán most van rá igényed, jobban, mint máskor. Könnyen lehet vágyad filozófiával kapcsolatos dolgokra, előadásokra, utazásra, ha lehet messze, idegen országba. Jogi problémák megoldódhatnak, ami szintén segítségedre van, lendületet ad. Családod támogat minden ötletedet, mely a pénz teremtéséhez kell, hallgass rájuk, egymást inspiráljátok! Ha nagyobb összeget fektetnél be valamibe, azt gondold át, aludj rá eleget!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Skorpió, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: