Nyilas

Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel és megérzésekkel, főleg ami a pénz teremtését illeti – az elköltésében sem vagy rossz. Érkezik is stabilan, kiszámíthatóan. Ez a biztonságérzetednek nagyon jót tesz, közben érzed, tudod a határokat, meddig mehetsz el. Igaz, váratlan kiadások is meglephetnek, melyekre nem tudsz felkészülni, úgy jönnek, mint derült égből a villámcsapás. Ezek összefüggésbe lehetnek a közlekedéssel, számítógéppel, kommunikációs eszközökkel. Tartsd ott is a határokat!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Ha nem figyelsz, ha türelmetlen vagy, azzal olyan akadályokat produkálhatsz, melyek a pénzügyeidet is érintik, kár felesleges kiadásokat teremtened! Találd meg középpontodat, ahol nem viselkedsz úgy, mint egy akaratos kisgyerek, aki mindent szeretne, talán még toporzékol is értük! A benned levő bölcsesség, gyakorlatiasság így főszerepet kap, s talán le tudsz mondani azokról az extrém dolgokról, melyek most oly vonzóak, de melyek meglehet, már a „takaród” végén túl vannak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Milliomos fényszögeid még mindig itt vannak, úgyhogy várd a bőséget, ha még eddig nem érkezett meg, szinte el sem kerülheted! Adj fel egy lottószelvényt, segítve ezzel angyalaidat, de csak egyet, ami nem lesz könnyű! Túlzásokba tudsz esni, főleg ezen a területen, erővel biztosítva magadnak mindent. Ám – azzal csak hitetlenségedet árulod el, ami viszont akadályozza a pénz érkezését, legyél tudatos! Munkád gyümölcsére is számíthatsz, nagyon jó üzleteket kötve. Főnököd is látja nagyszerűségedet, amit honorál.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Nem biztos, hogy megúszod a váratlan kiadásokat, de ez mit sem változtat hangulatodon, jókedveden, hiteden. Tudod, hogy angyalaid veled vannak, s minden a legnagyobb rendben van. Át is ugrod épp ezért az akadályokat, legyenek bármekkora nagyok. Ha sikerül extrém vágyaidról lemondanod, s megtalálni a közepet, a mértéket, talán akkor ezeket a nehézségeket el is kerülheted. Mégis lehet, hogy egy utazás élménye, ami most nagyon fontos neked, kárpótolja, hogy a bankszámládon kevesebb van.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Halak. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: