Kos

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Túl magasra tette a lécet, ezért a környezetében lévők csak nagy nehézségek árán tudják tartani a lépést önnel. Tény, hogy ez hasznára válhat a munkahelyén, és kitűnhet a teljesítményével a kollégái közül, és persze az sem mellékes, hogy a főnöke is felfigyelhet önre. A dolog hátulütője, hogy ellenségekre is szert tehet mindeközben.
Ha féltékenyek önre a munkatársai, akkor vagy önnel nem stimmel valami, vagy egyszerűen csak kicsit kedvesebben kéne velük viselkednie.
A friss levegő jót fog tenni önnek. Még ha nem is rajong a sportolásért, akkor is menjen el sétálni kicsit.
Idősebb korára a bőre meghálálja, amiért elég figyelmet fordított rá ebben az időszakban.

Hétfői Horoszkóp 2021-05-31

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A magánélet és a munka terén is sikeres lesz, és egy kellemes szeret teljes este vár önre. Ne féljen kimutatni az érzelmet és megosztani a gondolatait a párjával.
Semmi másról nem képes beszélgetni a barátaival, mint a szerelméről. Gondolkodjon el arról, hogy nem lehet, hogy ez kissé már zavarja őket?
Ne alázkodjon meg mások előtt és ne hagyja, hogy kibabráljanak önnel. Álljon ki a saját véleménye mellett.
Ezt a napot használja az elmélkedésére. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzi majd magát miután rendbe szedte a gondolatait.

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-12-05

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagyon könnyen tudja majd kezelni a stresszt ebben az időszakban, és mivel teljesen kiegyensúlyozott semmi sem tudja felzaklatni. Használja ki minél jobban ezt a harmonikus periódust és fektesse a többlet energiáit olyan feladatok elvégzésébe, amiket korábban mellőzött.
Tudja jól, hogy ön sem tökéletes, ezért ne támasszon túl magas igényeket a partnerével szemben. Szálljon kicsit magába, és rá fog jönni, hogy teljesen felesleges kicsinyes dolgok miatt veszekedniük.
Ne akarjon bosszút állni egy munkatársán csak azért, mert jobban teljesít, mint ön. A negatív szándék és a rossz akarat visszahathat önre.
Mostanság nem igazán volt alkalma túl sok időt tölteni a családtagjai körében. Itt az ideje, hogy ezt bepótolja.

 

Rák

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagos rossz konstellációban helyezkednek el az égen, ezért kerülje el a bonyolult helyzeteket legyen szó akár a munkájáról, vagy a magánéletéről. A felesleges konfrontációk súlyos vitákhoz vezethetnek.
Egy családi nyaralás pontosan az, amire most szükséges van. Vegye körbe magát a szeretteivel és élvezze a velük töltött időt.
Biztos a dolgában és abban amit csinál, ezért igen könnyen meg tudja győzni az érveivel a környezetében lévőket, de emellett inspiráló hatással is van rájuk.
Önnek most lelki egyensúlyra van leginkább szüksége, törekedjen a harmóniára.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: