Nyilas

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Ma megeshet, hogy nyugtalanító híreket kap valakitõl. Ne töltse ki mérgét a hírnökön, kedves Rák, hisz az alapprobléma nem tõle ered, õ csak továbbítja, tükrözi azt. Keresse fel a forrást és adjon hangot ellenvéleményének, amennyiben szükséges, kedves Rák, hogy elejét vegye a szóbeszédnek!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Érdemes időnként egy kicsit leszakadnia másoktól. Tény, hogy a remek jellemvonásinak köszönhetően több igaz barátja is van, de időről-időre saját magával is muszáj azért törődnie. Lassítson le, és ne stresszelje túl magát. Vegyen egy mély lélegzetet és figyeljen a teste jelzéseire.
Ésszerű ütemben haladjon. Ne muszáj az elsőnek lennie, de vigyázzon rá, hogy ne ön ne maradjon le mások mögött.
A friss levegő jót fog tenni önnek. Még ha nem is rajong a sportolásért, akkor is menjen el sétálni kicsit.
Önnek most lelki egyensúlyra van leginkább szüksége, törekedjen a harmóniára.

Milyen cipő illik hozzád? A csillagjegyed szerint ez!

 

Bak

 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Ma kissé kompromittáló lehet hozzáállása bizonyos dolgokhoz, vagy emberekhez, ami jórészt abból fakadhat, hogy ma számos hozzá nem értéssel, vagy éppen hibával találkozhat. Ha meg is kell mondania a véleményét valakinek, igyekezzen tapintatosan közölni aggályait, különben számos és kellemetlen összezörrenésre számíthat a nap során. Használja remek diplomáciai érzékét, az ma aranyat érhet, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Óvja a természet értékeit, és vigyázzon rájuk. Ne feledje, hogy nem egyedül él a Földön, ne legyen önző, gondoljon a jövő generációira is. Például néhány plusz lépés ahhoz, hogy egy közeli szemetesbe dobja ki a hulladékot egyáltalán nem megerőltető dolog. Próbáljon erről másokat is meggyőzni a környezetében.
Ha már régóta egyedül él, akkor meglehetősen nehéz lehet egy új párkapcsolat kialakítása. Kialakult egy rendszer az életében, amit nem szeretne feladni, viszont idővel rá fog döbbenni, hogy igenis megéri változtatnia.
A tisztességtelen bánásmód a munkahelyén egyáltalán nem ismeretlen az ön számára. Nincs egyedül ezzel a problémával. Keressen egy szövetségest.
A csillagok állása szerint ez az időszak kifejezetten ideális a sportolásra, izom növelésre. Látogasson el egy fitnesz centerbe, vagy edzőterembe.

 

Pénteki Horoszkóp 2020-11-06

Vízöntő

 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Meglehet, hogy reggel rémálmok közepette ébredhet, továbbá ma nagy eséllyel pénzügyi téren is egyre inkább aggasztóvá válhat helyzete. Bármennyire is látszana kilátástalannak helyzete, gondoljon arra, hogy hányszor került már ennél jóval nagyobb kutyaszorítóba, melybõl ugyanúgy kilábalt. Adjon bele mindent, kedves Vízöntõ, s mutassa meg, mire képes!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tudatosítsa magában, hogy milyen környezet veszi körül, is mi az annak megfelelő viselkedési mód. Nyilván nem szeretne ellenségeket szerezni, és el akarja kerülni, hogy rossz vélemény alakuljon ki önről másokban. Igyekezzen minél jobb első benyomást tenni az emberekre.
Nem csoda, hogy képtelen most odafigyelni az körül zajló eseményekre, hiszen szerelmes. Ennek ellenére jobban jár, ha nyitott szemmel járja a világot, mielőtt még mások a háta mögött gúnyt kezdenek el űzni önből.
Ne akarjon bosszút állni egy munkatársán csak azért, mert jobban teljesít, mint ön. A negatív szándék és a rossz akarat visszahathat önre.
Ön irigyli azokat, akik üdék és szépek, de ezért ön is tehetne, ha akarna!

 

Halak

 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Ma kissé lemerülni látszanak energiatartalékai, ami miatt nyûgösnek, frusztráltnak érezheti magát. Igyekezzen túlélni a nap nehezebb részét, majd, amikor végre eljön a pihenés ideje, azt oly módon eltölteni, hogy száz százalékosan sikerüljön kikapcsolni minden gondolatát. Egy passzív pihenéssel töltött este most mindennél többet érhet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne keserítse el, ha időnként nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan eltervezte, mert idővel minden normalizálódik majd. Mindenkinek vannak rosszabb időszakai, így a környezetében lévők biztos, hogy megértik önt. Az élet pozitív oldalára koncentráljon és a problémák idővel tova tűnnek.
Most semmiféleképpen nem szabad lustálkodnia, még akkor sem, ha mások pont ezt teszik a környezetében. A főnöke észre fogja venni az erőfeszítéseit.
Ön remek vicceket ismer és pozitív energiával tölt fel másokat.
Ha fogyni szeretne, nem szabadna, hogy az alkohol játssza a fő szerepet az életében.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: