Nem ők a legsimulékonyabb emberek, és a párkapcsolatukban is szeretik átvenni a vezető szerepet. Csillagjegyek, akik könnyedén dominálhatják a párkapcsolataikat.

Kos

A Kosról rendszerint a fejjel a falnak mondás jut az eszünkbe, és ez valóban nem jár messze a valóságtól. A Kos csillagjegy párjának nincs könnyű dolga, hiszen, ha a Kos egyszer valamit a fejébe vesz, tűzön-vízen keresztülviszi. Nem egy esetben a Kos nem is feltétlenül akar meggyőzni: egyszerűen természetesnek veszi, hogy az, amit ő gondol, érez, az az egyetlen létező út, így eszerint is cselekszik – kérdés, közlés nélkül. Ha mégis olyan helyzetbe kerül, hogy meg kell győznie valakit, ott az érzelmi manipuláció egészen nagy fegyvertárát képes felsorakoztatni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp 2020. augusztus 10. – augusztus 16. – A hét második fele váratlan izgalmakat hozhat az életedbe és felerősítheti a várakozásaidat valamilyen pozitív esemény irányába.

Bika

Habár a Bikákra igaz, hogy a meleg, szerető családi közeg rendkívül fontos a számukra – és ezt meg is teremtik –, de mindezt nem adják ingyen. Ha egy Bikától azt hallod: ami az enyém, az a tiéd is, vagy elhangzik a gondoskodni fogok rólad mondat – hidd el, valóban így lesz! De cserébe meg kell adnod neki a totális kontrollt. Számára elfogadhatatlan, hogy megkérdőjelezzék a döntéseit – vagy egyáltalán azt, hogy övé legyen az utolsó szó.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: