3. Skorpió

Bosszúállóak, nem bocsátanak meg, ha valaki megbántja őket, ezért nem könnyű kijönni velük. Szenvedélyesek, de könnyen féltékennyé és megszállottá válhatnak. Nem szeretik, ha a párjuk rejteget előlük valamit, ezért képesek kémkedni utánuk. Elvárják, hogy a párjuk imádja őket, ezt viszont ritkán viszonozzák.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Nyilas

Nem hívei a hosszú távú kapcsolatoknak, ezért gyakran váltogatják partnereiket. Gyorsan megunják a jelenlegi kapcsolatukat, gyakran felszínesek, olyan valakire vágynak, akivel kalandokba keveredhetnek és jól érezhetik magukat, azonban ha komolyra fordul a dolog, attól megijednek, egy nap összecsomagolnak és lelépnek, mert nem szeretik a veszekedéseket.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Íme a 3 legérzékenyebb csillagjegy! Ők egész életükben hajlamosabbak a betegségekre

5. Bika

Nagyon nehezen esnek szerelembe, emellett nagyon kritikusak a párjukkal, és tudják, hogy mikor kell pontot tenniük a kapcsolat végére. Ők ezt azzal magyarázzák, hogy a saját érdekeiket kell nézniük és meg kell adniuk a lehetőséget maguknak, hogy megtalálják az igaz szerelmet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: