A Szűz és a Skorpió

Ezt a két csillagjegyet a sorsuk is egymásnak teremtette. Sok mindenben különböző ugyan a természetük, ugyanakkor pontosan ezzel egészítik ki egymást tökéletesen. A Skorpió polgárpukkasztó és találékony típus, míg a Szűz eszes, szorgalmas és rendkívül alapos. Tulajdonságaiknak köszönhetően ők ketten a legjobb ötletekkel állnak elő, amit persze véghez is visznek. A Szűz mindig magasra teszi a mércét saját magával szemben, míg a Skorpió az önbecsülését képes erősíteni. Nem csupán jó barátok, a munkában is bámulatos közöttük az összhang, kiváló üzleti partnerek is egyben.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg és a Nyilas

Az ellentétek vonzzák egymást… A Mérlegre és a Nyilasra különösen igaz ez a mondás. Náluk két különbözőbb csillagjegyet nehéz lenne találni, mégis bámulatos párost alkotnak együtt. Megbonthatatlanul erős szövetségük két nem hétköznapi ember egymásra találása. A Nyilas szabadnak született, semmilyen korlátot, kötöttséget nem visel, míg a Mérleg óvatosabb duhaj, nem mellesleg rendkívül diplomatikus. Annak ellenére, hogy alkalmanként nem mindenben értenek egyet, a barátságukat semmi és senki sem kezdheti ki. Ők is valódi lélektársa találnak a másik személyében.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek februárban rátalálnak a szerelemre: Romantikus hónap áll előttük

A Bak és a Halak

Náluk sem igen találni eltérőbb csillagjegyeket, de a barátságuk pontosan ezért működik olyan jól. Igaz, kettőjük kapcsolatát korántsem lehet tökéletesnek nevezni, mégis elválaszthatatlanok. A Bak hajlamos a folyamatos kritikára, amit a Halak nem igazán visel jól. A viták, az ellentétek ellenére mégis nagyon jól megértik és inspirálják egymást. A Halaknak a Bak stabilitást, kiszámíthatóságot jelent, míg a Halak kifogyhatatlan fantáziáját méltatja a Bak nagyra. A művészetek iránti szenvedélyük nagyon erős kapocs közöttük.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: