3/5 Skorpió

A Skorpió az egyik legkitartóbb jegy, amihez jó adag önhittség is társul. Ebből eredően kiváló főnök tud lenni, aki ráadásul nagyon jól motiválja hozzáállásával a beosztottjait. Akkor mégis hogy kerülhetett a felsorolásunkba?

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nos, úgy, hogy saját lendületét maximálisan elvárja beosztottjaitól, ami sajnálatos módon nem igazán követhető, főleg nem hosszútávon.

Ez a 6 csillagjegy egyáltalán nem tolerálja a hazugságot. Te ott vagy közöttük?

Nem igazán érdekli, ha fáradtságba, depresszióba hajszolja az alkalmazottait, ő csak a célt tartja szem előtt. Ehhez járul az is, hogy iszonyúan jó emberismerő, úgyhogy „szükség esetén” ott tudja bántani a beosztottakat, ahol a legjobban fáj nekik.

Eléri, hogy rettegjenek tőle, nem csak a hozzáállása végett, hanem azért is, mert bántóan kritikus személyiség, aki egyáltalán nem tart attól, hogy nyilvánosan megalázzon másokat.

4/5 Bak

A Bak is valódi hajcsár tud lenni, pontosan azért, amiért a korábban felsorolt jegyek: egyszerűen maximalista. Azonban nem csak ez a hátrányos tulajdonsága főnökként, hanem az is, hogy végtelenül pesszimista tud lenni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vezetőként neki kellene bátorítania, támogatnia a csapatát, ehelyett először tombol, mérgelődik, másokat hibáztat, aztán próbál csak megoldást találni.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-03-02

Nagyon nehezen adja ki a kezei közül az irányítást, ami részben jó a beosztottaknak – legalábbis akkor, ha nem akarnak előrébb jutni, dicséretet kapni, de szívesen viselik, ha valaki egész nap pesszimista gondolatokat hajtogat.

Sokszor nehéz kitalálni, mit akar, mit vár el az alkalmazottaitól, mert nem mutatja ki az érzéseit – csak amikor azok már robbanásig feszültek benne.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: