5/5 Vízöntő

A Vízöntő már nem azért került a felsorolásunkba, mert olyan nagyon maximalista lenne, hanem mert teljesen kiszámíthatatlan. Ehhez társul, hogy hajlamos magát pótolhatatlannak feltüntetni, ez pedig minden alkalmazottban ellenállást kelt.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Olyan jól játssza a szerepét, hogy könnyen megtéveszt bárkit, de csak azok látják valódi képességeit, akik nap, mint nap vele (vagy éppen helyette) dolgoznak.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-15 - A mai napja nagyon izgalmasnak ígérkezik a szerelem terén...

Meglehetősen sok vízöntő kerül méltatlanul főnöki beosztásba pusztán azért, mert jól mozgatja a háttérben a szálakat.

Minderre rátesz egy lapáttal, hogy egyáltalán nem bírja a szabályokat, ezért azokat gyakran csak másokra alkalmazza, magát bármikor könnyen állítja a korlátokon kívülre. Csak azokat a beosztottakat tűri meg maga mellett, akiket nem kell irányítani, hanem zokszó nélkül teszik a dolgukat – ő pedig, mint aki jól végezte dolgát, szépen hátradőlhet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: