Születési idõ: május 28. – június 18. és szeptember 28. – október 2. és február 12 -29.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-17 - Ha gondok vannak szerelmi kapcsolatával, azt ma nem lesz könnyû véka alá rejtenie...

A VÁNDOR

Elõzõ életedben: Remek volt a tájékozódó képességed, igy ha
vándor szerepébe bújtál, odataláltál a legeldugottabb településre is. Talán azért, mert nagyon sokat beszéltél, nem értél oda sehova idõre.
Jelenlegi életedben: Feladatod megtanulni beosztani az idõdet, a kusza helyzeteken úrrá lenni, és idõben elindulni, hogy ne késs el.

Születési idõ: január 22-31. és június 19-28. és szeptember 8-22.

GYÓGYITÓ

Elõzõ életedben: Te voltál az a gyógyító, akirõl többen azt állították, hogy boszorkány. Teliholdkor gyógyfüveket szedtél az erdõben, ismerted a betegségek eredetét, és kikezelted õket.
Jelenlegi életedben:Fontos számodra a tekintély, ez eltávolodhat régi barátaidtól, családtagjaidtól, ezért többször érezheted egyedül magad a világban.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp, 2022. november 25-27.: A Bikát kínos helyzetbe hozzák a randin, a Halaknál kiveri a biztosítékot a pasija

Születési idõ: január 8-21. és február 1-11. és november 19-26.

BÖLCS

Elõzõ életedben: Nem csak jó hírében álltál, hanem tudásod, bölcsességed, szerénységed miatt nagy szeretetnek örvendtél. A zajos tapsnál, éljezésnél sokkal többre becsülted, hogy tegyél másokért.
Jelenlegi életedben:Érzékeny, nehezen megközelíthetõ személy vagy. Úgy érzed, hogy szüntelenül védekezned kell a világ támadásai, a rosszindulatú emberek, a negatív hatások ellen. Õszinte, becsületes vagy, aki az élete utolsó szakaszában ismeri meg az igaz szerelmet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: