Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy azok az emberek, akik nem ebbe a csillagjegyben születtek, rossz szülők lennének. Ez csak egy érdekes megfigyelés.

Bika

Az első helyet a gondoskodó és felelősségtudó Bikák foglalják el. Hűséges partner, értelmes szülő, a Bika mindig nagyon gyakorlatias és takarékos. Stabilitás és belső harmónia amit a Bika feltétlenül átad a gyermekeinek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Az univerzum energiái ma a lelassulás irányába terelhetik életét, kedves Bika. Bizony néhány változás fog beállni életében az elkövetkezendõ idõszakban, de ha túl gyorsan akarja azokat meglépni, könnyen belebonyolódhat, s akár még rosszul is elsülhetnek tevékenykedései. Csak nyugalom, kedves Bika, a fontos dolgok átgondolására mindig hagyjon elegendõ idõt magának.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp, 2022. december 16-18.: Maximális romantikában telik a hétvégéd

Rák

Érzékenysége és együttérzése miatt a Rák rendkívüli figyelmet szentel a gyermekének az igényeire. Az érzelmessége ennek a csillagjegynek az, ami erősen összeköti a családot.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Rák, ma valószínûleg legszívesebben elmenekülne a valóság elöl. Néhány pillanatig azt hiheti, hogy ez sikerült, de elõbb utóbb szembe fog jönni a felismerés, hogy nem. Nézzen szembe azoktól a dolgoktól, amiktõl fél, vagy amiket hiányol életébõl és teremtsen olyan körülményeket, ahol jobban érvényesülhetnek vágyai.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Vitathatalan vezető tulajdonsága a „királyi” jegynek, öröklődik gyermekeiben. Az Oroszlán tudja, hogyan használja rendkívüli elméjét, bármilyen fellépő probléma esetén. Kiváló humorérzéke és életvidámsága segít átvészelni a viszontagságokat és könnyedén átlép a problémákon.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Oroszlán, ma a családján belül számíthat néhány konfliktusra, melyet az elmúlt hetek ki nem mondott problémái generálhatnak. Ez nem feltétlenül rossz, hiszen végre tudomást szerez ezen gondok létezésérõl és ha kellõképp diplomatikus még akár rendezni is tudja azokat szeretteivel.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: