Az Oroszlán nő

Az Oroszlán hölgy kegyeiért meg kell küzdeni. Ő a társaságok központja, kisugárzásával mindenkit elvakít, tényleg varázslatos személyiség. Különlegesnek kell ahhoz lenni, hogy bárki is felkeltse a figyelmét. Éppen ezért partnerét olyan szerelemmel halmozza el, amiben annak korábban nem volt része. Úgy kezeli párját, mint valami királyi méltóságot, s persze mindenkinek eldicsekszik róla. A négy fal között ugyanakkor drámai megnyilvánulásai időnként gondot okozhatnak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ugorjon fel a gyorsvonatra, hogy megtapasztalja, az milyen messzire is képes elvinni a mai nap folyamán, kedves Oroszlán. Ma ugyanis az univerzum irányából, hála az égnek, kiváló hátszélnek örvend, így, még maga is meglepõdhet, hogy milyen kevés energia-befektetéssel, milyen magasságokba is juthat. Ezen az úton ráadásul még a társaság, azaz szövetségesei, segítõi, üzletfelei is kellemesnek ígérkezik, így ma igazán nem lehet oka panaszra, élvezze hát az életet és a kivételesen könnyedén elért sikert!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz nő

A Szűz nő mindenben igyekszik párja segítségére lenni. Az a fajta, aki addig nem nyugszik, amíg szerelme fel nem készül a nagyobb feladataira, kisegíti a többletmunkában, s mindent megtesz, hogy könnyebbé tegye számára a mindennapokat. A társa sokat tanulhat tőle, ő ugyanis mindig tele van ötletekkel, miközben rendkívül megfontolt és óvatos. Mindezek ellenére a tomboló énjére sem árt felkészülni…

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Nem vitás, hogy a mai nap az öné, kedves Szûz, amikor is szinte minden ön körül fog forogni! Ne szerénykedjen, méltán kiérdemelte a kényeztetést, a szeretetet és a törõdést, így ne is foglalkozzon most mással, csak azzal, hogy mielõbb azokkal lehessen, akiket a legjobban szeret a világon, s közösen élvezzék az élet minden aprócska kis örömét!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-07-04

A Mérleg nő

A Mérleg hölgy nem hagy kétséget afelől, hogy a párkapcsolat számára szent és sérthetetlen. Végtelenül elbűvölő, elegáns, társaságkedvelő, párja büszke, hogy maga mellett tudhatja. Kitűnően egyensúlyoz az extrovertált és az érzékeny otthonülős énje között, aminek köszönhetően remekül ki lehet vele jönni. Nem szereti ugyanakkor a konfliktusokat, amelyek időnként passzív-agresszívvé teszik, mert azért érvényt akar szerezni a véleményének.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A dolgok ma minden oldalról zúdulhatnak a Mérleg nyakába, ám ne hagyja, hogy az ebbõl fakadó nyomás kényszerlépések megtételére ösztönözze. Ha valaki nagyon a fejére akar nõni, keményen és szilárdan hárítsa el az erre való törekvéseit, ám azért igyekezzen ezt, kiváltképp a késõbbi nyugalma érdekében, inkább kiváló diplomáciai érzékével, mintsem direktbe megoldani. Mindezen kívül pedig próbálja ma kerülni az olyan helyzeteket is, amikor kísértésbe eshet, mert nem biztos, hogy adott szituációkban ellen tud majd állni ezeknek, s könnyen olyan lépésekre ragadtathatja magát, melyeket késõbb nagyon megbánhat. Kitartás, ennek a napnak is vége lesz egyszer!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió nő

A Skorpió hölgy hevessége és érzékiessége múlhatatlan. Társát elsőként rejtelmes kisugárzása babonázza meg. Ő az, aki tűzön-vízen át kitart a szerelme mellett, bármilyen őrültségre képes, hogy biztonságban, boldogságban tudhassa. Szerelme olyan heves, hogy szinte másik dimenzióban érezheti magát mellette a partnere. Ám féktelen rajongása negatívumként is felróható: túlságosan is birtokolni szeretné párját, és a féltékenységre is igencsak hajlamos.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Skorpió számára a mai napon szükségessé válhat, hogy, ha csekély mértékben is, de változtasson tervein. Az ördög a részletekben rejlik, ahogy mondani szokás, így, ahhoz, hogy végül a nagy egész összeálljon, szükséges a folyamatos, minden apróságra kiterjedõ rugalmasság. Amúgy is ideje már egy kis vizsgálatot végeznie, hogy a környezetében élõk, illetõleg csapata, mennyire képesek követni terveit, teljesíteni elvárásait, illetõleg, hogy ön mennyire is hajlandó engedni mások javára, a közös cél érdekében. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, most a helyes helyzetértékelés lehet a siker kulcsa!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: