A Kos nő

A Kos nő mindenben benne van, legyen bármilyen vad, ijesztő vagy kockázatos, nála nem számít. Az életet teljes egészében élvezni szeretné, s erre biztatja párját is. Kifogyhatatlan motivációval és energiával rendelkezik, s párja csodálja vakmerőségét. Érzelmeit nem rejti véka alá, versenyszelleme állandó készenlétben tartja társát, akinek egy idő után talán unalmassá válhat, hogy rendre veszít ellene.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma a Kos hihetetlen energiákat aktivál, s óriási lelkesedéssel veti bele magát a napba. Elsõre abszolút jó ötletnek tûnik, hogy egymaga mindent megcsinál majd, ahogy tervezte, de könnyen lehet, hogy jobban teszi, ha néhány tennivalót lepasszol másoknak, s ön inkább a fontosabb kérdésekre koncentrálja erejét, minden csip-csup dolog helyett, hiszen ön úgyis a nagy helyzetek és problémák megoldásában jeleskedik igazán. Ma nagy szüksége lehet környezetének arra, hogy kitûnõ meggyõzõképességét megcsillogtassa, egy pénzügyileg fontos kérdésben. Ha nem ön intézi, nem biztos, hogy a vártan alakul a kimenetel, így ezt viszont semmiképp se engedje ki a kezébõl!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika nő

A Bika hölgyet nem egyszerű lenyűgözni. Magas követelményeket támaszt partnerével szemben, akinek mindent be kell vetnie, hogy megfeleljen az elvárásoknak. Ám ha sikerül ezt a „próbatételt” kiállnia, s párját hűségéről, odaadásáról biztosítja, a jutalom sem marad el: a Bika nő a legötletesebb ajándékokkal lepi meg párját, állandóan kényezteti. Ám nem érdemes vitába bocsátkozni vele: hihetetlenül makacs tud lenni, s hosszú ideig képes neheztelni a szerelmére.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bikának ma ajánlatos minden merészségét és bátorságát latba vetnie a haladásért, mert sok minden múlhat ezen. Mivel azonban eme jegy képviselõire nem jellemzõ az efféle törtetõ magatartás, ez igen megerõltetõ lehet, ám mégis szükséges. A mai nap folyamán ráadásul meglehetõsen hullámzó érzelmi állapottal számolhat, ami egy eddig járatlan és meglepõ útra terelheti. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne ijedjen meg ettõl, hiszen sajnos néha az ember hirtelen kényszerül egy-egy döntés meghozatalára, s ez által hamar olyan szituációba találhatja magát, ami teljesen váratlanul éri, de mindez, amellett, hogy természetes, még néha elkerülhetetlen is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az egész életét tönkre teheti ezeknek a csillagjegyeknek egy szakítás. Ha köztük vagy, nagyon vigyázz a párodra

Az Ikrek nő

Az Ikrek hölgy remekül ért ahhoz, hogyan férkőzzön bárki bizalmába. Mesterien szervezi meg a legizgalmasabb randikat, programokat, s képes bármikor megnevettetni a párját. Nem telepszik rá a szerelmére, éles elméje serkentően, inspirálóan hat a párjára. Olyan soha nem fordulhat elő, hogy ne legyen valamilyen izgalmas beszédtémája, ám szabadszelleműsége bizonytalanságot válthat ki a társában.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma álmok és víziók, mint tudattalan képek törhetnek a felszínre önben, s nehéz lehet értelmeznie, mi is történik. Ezek forrása ráadásul nem egyszer régi traumák, vagy rossz élmények lehetnek, melyeket, bár túlélt, mégsem sikerült sokáig teljesen feldolgoznia. Ne keseregjen, inkább ma nézzen szemben a démonjaival, esetleg fóbiáival és tegyen egy nagy lépést azok legyûrésében. Ha most bátran viselkedik, a nap végére igencsak megkönnyebbülhet. Szabaduljon hát meg a nyomasztó gondolatoktól és terhektõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák nő

A Rák nő szó szerint bármit megtesz, hogy partnere szeretetben, biztonságban érezze magát. Gondoskodása következtében párja hírből sem ismeri a „rossz napokat”, együttérzésével a legkomolyabb nehézségen is átsegíti őt. Otthonteremtésben verhetetlen, szerelme nem győzi meghálálni, milyen megnyugtató környezetet teremtett számukra. Igaz, a hangulatváltozásaira nem árt felkészülni, legnagyobb boldogsága egyetlen pillanat alatt haraggá változhat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai nap folyamán valaki, akár tudtán kívül is, igencsak beletaposhat a lelkébe, ami elsõ pillanatban nagyon elszomoríthatja. Ne hagyja azonban, hogy tartósan eluralkodjon önön ez az érzés! Ne feledje, mindig van a dolgoknak a felszín alatt egy mélyebb értelme is, s nagy ostobaság lenne, ha ezt nem ismerné fel eme adott szituációban. Ha sikerül felfednie e karmaikus jellegét a történteknek, akkor már mindjárt másként is fogja értelmezni és látni a dolgot, s rájön, hogy igazából nem is önt, s az ön számára fontos dolgokat kívánták célba venni az elhangzottakkal.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: