5. A Halak

Halak jegyűként a fehér lovon érkező hercegről és a minden jó, ha vége jó tündérmeséről ábrándozol, ám a valóság kicsit más. S bár azzal nincs semmi baj, ha stabil, szeretetteljes párkapcsolatról fantáziálsz, ám ennél messzebbre mész, s olyan várakozásokat támasztasz a pároddal szemben, amit aligha tud teljesíteni. Próbálj két lábbal a földön járni, s vedd észre, a való életben milyen jól működik a kapcsolatod. Semmi szükség, hogy megálmodott szerelmet keress.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

6. A Bika

Bika jegyűként törődő, hűséges és stabil társ vagy, ám ha szerelmes leszel, a sötét oldalad is felszínre kerülhet. Túl sokat adsz a másiknak, s ugyanazt várod el tőle is. Ha pedig ez nem történik meg, mindent elkövetsz, hogy kikényszerítsd belőle. Ez aligha a legjobb hozzáállás, hiszen nem tudod befolyásolni a párod érzelmeit. Hidd el, a kedvedért nem fog megváltozni. A párkapcsolat kettőn múlik, nem neked kell az összes erőfeszítést meghoznod. Ezt mindig vésd az eszedbe.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-03-09

7. A Nyilas

Nyilas jegyűként kalandozó természeted egészen addig nem érti meg, mi az igaz szerelem, amíg nem találkozol a lelki társaddal. Olyasvalakivel, aki elfogad olyannak, amilyen vagy, s nem akar gúzsba kötni, magához láncolni. Nem vagy megszállottan szerelmes és féltékeny sem, hiszen egymagadban is jól boldogulsz, s a másik támogatására sincs szükséged. Ennek ellenére vágysz a szerelemre, de csakis olyanra, melyet nem érzel fullasztónak. Amint ezt megtalálod, kalandor léted új értelmet talál az életében.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

8. A Mérleg

Mérleg jegyűként a szerelem számodra a hab a tortán, s aligha fordul megszállottságba, túlzott féltékenykedésbe. Mindent beleadsz, hogy makulátlanul működjön a párkapcsolatod, ám felállítasz határokat. S ha ezeket a párod átlépi, nincs visszaút. Miután mindig az egyensúlyra törekszel, olyan partnert választasz, akitől visszakapod, amit te is adsz neki. Pozitív szemléleted és alkalmazkodóképességed átlendítenek minden nehézségen. Te nem félsz, ha egyedül maradsz, hiszen többen is vannak körülötted, akikre mindig számíthatsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: