9. A Vízöntő

Vízöntő jegyűként, amikor arra kerülne sor, hogy kimutasd a szerelmedet, általában szerencsétlenül végződik a kapcsolat, mert ez az, ami csöppet sem megy neked. A párkapcsolatban jóval kevesebbet mutatsz abból, mint valójában érzel a szívedben. Amikor arról kellene döntened, hogy a szívedre vagy az eszedre hallgass, mindig az utóbbit választod. Ez viszont azt is jelenti, hogy te a mániákus szerelem gödrébe soha nem esel bele. Ki nem állhatod a féltékenykedést, a kontrollt, a birtoklást, amiket természetesen a pároddal szemben sem követsz el.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. A Kos

Kos jegyűként te egyszerűen mindenütt ott vagy. Fontos számodra a fejlődésed, a karriered, a társasági kapcsolataid, de persze azt is szeretnéd, hogy a párkapcsolatod is működjön. Ez az egyik oka, hogy nem válsz a párod megszállottjává. Odaadó társként hajlandó vagy áldozatokat hozni a kapcsolatodért, ám sosem helyezed párodat a világegyetem középpontjába. Teljesen egészséges, normális kapcsolat a tied, ami lehetővé teszi, hogy mindketten a saját életeteket is élhessétek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Kos, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

11. A Szűz

Szűz jegyűként kizárólag abban az esetben válsz a párod megszállottjává, ha így döntesz. Ez pedig azt jelenti, hogy ennek az esélye egyenlő a nullával. Tisztában vagy az értékeiddel, mindent megteszel a párodért, ám két lábban a földön állsz, s kölcsönösséget vársz el a párkapcsolatban. Racionális és analitikus típus vagy, s döntés esetében a logikádra hagyatkozol. Így nem fontos, mennyire törődsz a pároddal, ha a kapcsolat nem működik köztetek, vagy megbántott a másik, nem habozol a szakítással.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

12. Az Oroszlán

A csillagjegyek közül te vagy legkevésbé kitéve a kockázatnak, hogy mániákussá válj a párkapcsolatodban. Oroszlán jegyűként ugyanis az önérzeted, a büszkeséged az egekben, s minden esetben a saját boldogságodat helyezed előtérbe. Semmi sem tarthat olyan kapcsolatban, amelytől kiráz a hideg, csak azért, hogy ne maradj egyedül. S bár a szakítás mély nyomot hagy a lelkedben, egy percig nem habozol, ha úgy látod, ez az egyetlen lehetséges út köztetek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: