A csillagjegyek egészen másként viselkednek az első randevún, meg aztán persze a többin is. Vajon mire vágynak igazán? Mit jelent számukra az álomrandevú? A horoszkóp segít a válaszokban, és persze abban is, hogyan szervezd meg az első találkozást, de legalábbis mit javasolj, hogy az igazán emlékezetes maradhasson.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos férfi sportos, lelkes, aktív. Ha igazán meg szeretnéd őt lepni az első randin, foglalj például bowling-pályát, de a billiárdot is értékelni fogja. Még az sem baj, ha fogalmad sincs, eszik vagy isszák ezeket a játékokat. Biztos lehetsz benne, örömmel megtanít a szabályokra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika férfi szívéhez a klasszikus úton, vagyis a gyomrán keresztül vezet az út. Egy különleges vacsorával azonnal leveszed őt a lábáról. Azt viszont érdemes észben tartanod, ha nincsenek különösebb tapasztalataid még a konyhában, az első randihoz inkább egy ismert éttermet válassz ki, mintsem odaégesd a vacsorát.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek férfi amellett, hogy szórakoztató és vonzó, az eszéről is igencsak híres. Viszont könnyen elunja magát, nem mindenkor egyszerű a figyelmét ébren tartani. Nyert ügyed lesz nála, ha az első randin moziba, színházba vagy bármilyen szórakoztató előadásra kíséred őt el.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák férfi inkább visszafogottabb típus, ezért az első randira feltétlenül olyan programot javasolj, amit kettesben tölthettek. A barátoknak bőven elegendő lesz őt később is bemutatni. Séta és beszélgetés a parkban, aztán pedig mennyei sütemény a közeli cukrászdában tökéletes ötlet lesz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: