Nyilas

A Nyilas erős, zömök, de mégis karcsúnak látszik. Eléggé nőies jegy, mellei és csípője hangsúlyos, bár férfias vonása közé tartozik, hogy meglehetősen vállas felépítésű.
Orra hosszú, arisztokratikus, és a homlokkal azonos magasságból indul. Mivel él-hal a sportért, izomzata rendkívül fejlett.
Fogai olykor szabálytalanul nőnek és kisebbek, mint az átlagé. Lábai igazán formásak, combjai karcsúak, bokája vékony.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap nagy koncentrációt igényelhet öntõl, kedves Nyilas, amikor is, nem sok ideje jut majd pihenésre, álmodozásra, vagy bármi más egyébre, s ettõl kicsit feszültnek, stresszesnek érezheti magát a nap végére. Egy forró fürdõ most aranyat érhet!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Szépek, elegánsak, könnyedek. A Bak gyönyörű jegy, mégse azok a klasszikus szépségek, inkább érdekesek.
Szemei mélyen ülőek, tekintetük bizonytalan és félénk. Fülei tünde-szerűek, hegyesek és olykor elállóak.
Magasak és karcsúak, járásuk könnyed, mintha a föld felett lebegnének. Szájuk keskeny, lefelé görbül és ez viszonylag szigorú, merev kinézetet kölcsönöz nekik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma, bizonyos elõre nem várt akadályok miatt, meglehetõs csúszásba kerülhet, ráadásul, nem is biztos, hogy sikerül egyáltalán befejeznie a nap végre, amit elkezdett. Ha így adódna, ne erõltesse a dolgot, kedves Bak, lesz nap holnap is, aki pedig nem érti ezt meg, az idegeskedjen rajta, ha akar...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-03 - Ma nem biztos, hogy az a legjobb, ha ösztönösen cselekszik...

Vízöntő

A Vízöntő jegy szülötte magas, atletikus felépítésű. Arca húsos, nevetéskor gyakran gödröcskék vehetőek észre rajta, és ínye néha kivillanhat.
Szemei nagyok és zöldes barnás színűek, de nehezen lehet belőlük bármit is kiolvasni, mert tekintetük általában tárgyilagos.
Lábai rövidek, inkább a felső teste adja a magasságot. Haja világosbarna, tincsei sokszor hullámosak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma sok múlhat azon, mennyire képes átadni gondolatait másoknak, akik a szokásosnál is nehezebben érthetik, csavaros, kreatív észjárását, mégis, maga lesz hajlamosabb mérgelõdni ezen. Ne tegye, inkább feszüljön neki addig, amíg el nem éri, amit akar, hisz ez a kulcsa a sikernek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Közepes felépítésű, és vagy erősen hízásra hajlamos, vagy kifejezetten vékony, légies. Arca kerek, kisebb párnácskákkal.
Karja és ujjai rövidek, de lábai formásak, bokái keskenyek.
Szemei kékes árnyalatúak, amolyan álmodozóak, ezért nézése nyílt és barátságos. Mellei közepes méretűek, kerekek és formásak. Mosolya kifejező, szinte már túlvilági.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma rendre arra kényszerülhet kedves Halak, hogy több dolgot is csináljon egyszerre, s ez nagyban csökkentheti hatékonyságát, pontosságát. Ne boruljon ki, ha sikertelennek érzi magát, hisz mindenki hasonló cipõben járna, ha olyannyira túlterhelt lenne, mint most ön!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: